![]() |
|
ПОП - лошо или добро искуство со него? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Автор | |
vaskapraska ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 127 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ако е погрешно да одиме каде што можеме да научиме и другите да се научат на се што Исус ни заповедаше, тогаш нека потонеме во таква грешност.
|
|
![]() |
|
izvoren ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 700 |
Баш дека има правила. Правилата им се собери се што можеш од народот. |
|
Исус и рече: „Нeли ти реков дека ќе ја видиш Божјата слава, ако веруваш?”
|
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Pop vo svojata specificna sluzba- misija vo ime na gospod ...
Nabrzina gi pominav site 32 podtemi........ nikade ne vidov konkretno bilo shto okolu popovite... eve sega da vidime nasheto iskustvo so niv.... shto ni se dopagja a shto ne vo nivniot odnos so vernicite. shto treba da se smeni , popravi ... kako mnogu vazni javni licnosti od drugata strana na covekot... religija i vera koi se i te kako vazni vo napredokot na sekoe pole... eve mene konkretno mi preci .... koga ke vidam pop so sluzbena mantija da vozi dzip.. mi preci pri kraj na bilo koj obred da dojde do ushe ... i da kaze.. trista denari koshta....i op...parite vo dzeb... mi preci sto vo momentot shto propoveda kako zabrana.. istiot toj go pravi.... i znaete shto mi veli koga jas mu go potencirav toa?? ...milo cedo ti slushaj shto zboruvam a ne gledaj shto pravam.. aj sea ![]() mislam deka treba zakonski da se donesat nekoi kodeksi na nivno odnesuvanje ..... ![]() Изменето од bijonse1 - 18.Септември.2009 во 18:03 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |