![]() |
|
Дискриминација, има/нема и каква??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Автор | |
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
значи ја сум третиот што гласаше за партиската
![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
No vo povcekjeto od diskriminiranite sluchai i KOBNA. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
најголемата и НАЈОЧИГЛЕДНА дискриминација од осамостојувањето па до ден денешен е онаа најопасната ........ ПАРТИСКАТА .........
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Ima povkje. No naj aktuelna e politrichkata.
Velam politichkata poradi podatokot ako neshto barash ti baraat partiska knishka, a ti ja nemash voopshto ili pak imash ama nekoja druga i taka odma te diskvalifikuvaat- DISKRIMINIRAAT. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Катадневно медиумите не бомбардираат со информации за насилство во семејството, насилство по етничка, полова или сексуална основа. Во зависност од местото на живеење, кругот на пријатели, статусот во општеството, финансиска самостојност секој од нас ја чувствува или не ја чувствува дискриминацијата. Прашањето е постои ли таа во Македонија или не? И ако постои, по кој основ таа е нај изразена?
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |