|
Предбрачен договор |
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Автор | |
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нели? Какви ти се мислите таков ти е животот.
Е сеа добро, сакал нејќел, да е некоја спонзоруша, нормално дека ќе потпишеш, али вака... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ко ќе тргниш со мисла дека нешто можи да се поквари, тогаш 100% ќе се зафркни Зато не си баксузирај пред време... греота е
|
|
Anja1989
Нов член Регистриран: 14.Јули.2011 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас сум за !посебно , ако се работи за партнери со различна економска моќ.
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па зависи и зошто стапуваме во брак нели дали стапуваме од интерес или од љубов како и да е..во моментов сум против предбрачен договор ако налетам на поинаков тип...гарант не би се омажила без предбрачен договор |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
bella10
Нов член Регистриран: 02.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a kazi kako e koga deckoto ke se zeni?
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога девојката ќе се омажи ги заменува вниманието на повеќето машки за невнимание на еден. |
|
databis
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 177 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Успешна е онаа жена што добро ќе се разведе а не онаа што добро ќе се омажи
|
|
avon
Сениор Регистриран: 31.Јули.2009 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
definitivno
bez predbracen dogovor |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo red e
|
|
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
само пазете да не налетате на некоја бараба па да ви биде мака после што принцот со кој сте стапиле во брак бил само жаба
|
|
bingo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секој со свој став...почитувам
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
bingo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас сум за договор ама не само во моја полза договор кој однапред јас и саканата ке си го договориме Изменето од bingo - 29.Јануари.2010 во 19:09 |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас знам дека има и случаеви каде жената е обесправена,но во случај кога таа е добро финансиски поткована има начин да се заштити сама себе.Лично јас сум против ваков договор,некако на нашиве простори неприфатливо ми изгледа. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |