|
Половина милијарда евра за промена на име |
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пола милијарда секому
се си има своја цена осим ако не е хипотетички, тогаш е безценето |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
само половина милијарда евра?
па што се замишљаат тие бе...ајде Милошоски нека лупне бар тродупло -кад је бал нек је бал...или пак уште подобро-ај ние да им дадеме толку,нека си го сменат тие името... ова ти се вика-непристоен предлог |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
tanas _ _ _
Сениор Регистриран: 30.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 105 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Взиемете еврата и после им кажете да почекат малце за името!
|
|
Diogen
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 355 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не верувај на Данајците кога ти носат дарови....
Кога се ракуваш со Грк, гледај да си ги преброиш прстите на раката...
Како падна Троја?
Ако сме лакоми за валакните пари на Грците, ќе им направиме одлична услуга - ќе им ги „испереме“ валканите пари, и воедно ќе се избришеме како народ и држава...
Одма ќе кажам дека понудава е крајно дрска и безобразна, и за мене лично, апсолутно безпредметна да се дискутира...
Ама штом јавно го објавувват Грците, се плашам дека некој веќе кај нас е спремен да тргува.... Нашата вековна клетва....
|
|
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
море, нека си ги земат македонциве парите док е време.и така и така името ке си го изгубат а вака барем некој денар и ке си ќарат.
|
|
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I toa vo gotovo i vo edna rata! |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma znam... deka ne znaes da odgovoris P.S. ne se lutam |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Каде и кај кого ќе биде воочен апсурдот тогаш??.
пс
Имам контра предлог:
За истата или поголема по сума наша понуда..грците да си го сменат името..на провинцијата која ја окупирале..или... поарно е ...на целата им држава??
|
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со парите?
Ние ништо, ама тие што се на власт - секако ќе знаат што да им прават на тие пари. Р.Ѕ. Не се лути, знам што сакаш да ме прашаш, ама јас не сакам да ти одговорам ... ! |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
lane62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a , ako dadat...sto pravime?
|
|
|
|
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Грците повторно го изразуваат својот трговски дух. И овде, на политичко прашање, сакаат да направат пазар и да ќаарат. (Знаат дека со оваков предлог ќе се „запалат“ македонците и меѓусебно ќе почнат да се обвинуваат, а тие од страна ќе ни’ гледаат сеир). Кога грците дале одредена цифра (сума), би било добро нашиве да лупнат своја, на пример 500.000.000.000 (петсто милијарди) евра! Не за друго, туку за да грците (но и другите) ја воочат апсурдноста на нивниот предлог. Кога е пазар - нека е пазар.
|
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
lane62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
au...ova li e demokratija?
malku pari...mozda da ponudea poveke |
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мирослав, не почнувај пак, мислам дека се разбравме!
Никому не сум ускратила да каже свое мислење, како што можеш да видиш на темите има секакви мислења. Сите што се банирани се банирани заради прекршување на правилата на форумот, не заради мој личен став! Дискутирај на темата. Муабетот тука завршува, а опомената за офтопици важи од денеска. |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Originally posted by Marko sk Gledam nikako da se rezbereme. Da se zboruva za CHEST, DOSTOINSVO, MORAL, na podforum za politika e malku povekje od naivno. … Не мора да ни упростуваш Марко, ако не се сложуваме не значи и дека не те разбираме. Дали е наивно на политика да се дискутира за чест, достоинство и морал, секој сам нека просуди, според соствените норми и приоритети. Само да напомнам, дека во мојот пост не зборувам за политичари-поединци, туку за НАЦИОНАЛНА ЧЕСТ И ДОСТОИНСТВО, со кои категории директно е поврзана било каква промена на име, а посебно ваква како што е предмет на дискусија на темава. Е сега кој од каков агол ги гледа работите е друго прашање. so eden zbor , ako edna od kategoriite za koi nekoj pisuva a ne se sovpadja so kategoriite za koi smetas deka ne smee nekoj da kaze svoe mnenie , ili kje go izbrises napisaniot post ili na kraj kje go baniras ....... moooore sto demokratija i sloboda na iznesuvanje na svoi mislenja za problemi koi DIREKTNO se odnesuvaat na sekoj eden koj saka da iznese svoe mnenie
|
|
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |