![]() |
|
ИСЧЕЗНА АНЏЕЛИНА ЏОЛИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | |
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pa dobro be kaj bese ti ![]() koj siri vakvi dezinformacii za tebe ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Ме извадивте од памет бе луѓе.
![]() |
|
![]() |
|
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
ee sitel ni e kriv a ne cacko ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Majkl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Како тоа да ниту CNN, BBC, EURONEWS и тн.. ништо не кажат туку само македонските медиуми???
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() |
|
takov primer e Paris Hilton (taa e broj 1 za skandali) samo pred kameri da e za da bidi slavna iako nema nikakov talent dobro mozi za Home Video (ama se somnevam pak) samo na naslovni da bidat samo ovie nasite "paparazzi" mi se mnoooooooooogu smesni koga gi slikaat nasite "zvezdi" BTW se nadevam deka ne i e nisto na Angelina deka sedi doma i masturbira ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
...и паднал рејтингот и сега глуми лудило...
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
rejting
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Vie sto mislevte, se udavila, izgorela vo pozar
![]() ![]() Abe pocna da i pagja toa rejtingot, onaa od Transformers glumicana kako se vikase ne znam, izgleda ke i ja zeme ulogata vo Tomb Rider, i znaete kako e nesto ko ke ne odi....ovie poznative, panika gi fakja, pa aj ke go dupime narodov, ke krevame rejting |
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
ma, ima spienje, sekoj sam po sam... i anxi i bred...
![]() |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Значи спијте мирно, Angelina Jolie е добро и некаде со Brad Pitt уживаат заедно, мада у последно време односите не им се така добри.
uff....mi olesna....jas taman mislev nema spienje... |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Aj, jas otidov da spijam, cim Anxelina e dobro i Pit ne se sekira
![]() ![]() ![]() |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
сериозен извор“ mediafetcher . Токму тој извор mediafetcher е web страна за релаксација и зезање.
Кога ќе се погледне подобро страницата, можете да пишете кој сакате
артист и ќе ви ги дадат сите исти вести за различна поозната личност, .
Токму за Angelina Jolie има четири измислени вести како следуваат:
- Оваа најновава дека исчезнала некаде заедно со јахтата во близината на Сен Тропе - Angelina Jolie умре после падот од една карпа во New Zealand - Angelina Jolie загинала во приватен авион - и последната вест дека Angelina Jolie е нов светски шампион во мастурбирање. Значи спијте мирно, Angelina Jolie е добро и некаде со Brad Pitt уживаат заедно, мада у последно време односите не им се така добри.Изменето од anakin - 30.Јуни.2009 во 01:18 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
kaj si angjoooooooooo moriiiiiiiiiiiiiii
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |