![]() |
|
Со кого излегувате ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Автор | ||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Најчесто со најдобрите другарки, па ќе собереме некој по пат и бог знае кај ќе одиме...
![]() |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
![]() |
||
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
|
На времето со другарките, дечковците не беа доволно интересни за шетање
![]() а сега со мажот, пријателки, со заеднички пријатели т.е со секој што сака да излезе со нас без оглед на возраст. Битно е да се излезе од дома и да се биде со луѓе.
|
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
![]() |
||
Phantomlord ![]() Сениор ![]() ![]() ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
|
Со другарите/другарките.
|
||
\m/>.<\m/ Thrash' till death \m/>.<\m/
|
||
![]() |
||
ana sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
|
so drugarki
|
||
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
||
![]() |
||
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
|
со колешки со дечко најчесто
но многу често и сама со себе..тогаш се чувствувам прилично убаво, слободно и неоптоварено |
||
![]() |
||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
|
pa niz park, plostad ... zs?
|
||
![]() |
||
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
|
И каде те шетаат нинче? ![]() |
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
не сум со сите ама излагам со сите
![]() |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
cupeto ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 206 |
|
jas sama so sebe ,
se nosam segde , epteen se setam na sirok sokak ![]() |
||
![]() |
||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
|
lele ninicka pak li ke pocnesh da otvarash teme, ziti se
tuku ajde da te ispochituvam, so maz, mi drugarkite se razbira i poretko so sinot zasto toj e " golem" i ne mu se seta so mene ![]() |
||
always look on the bright side of the life!
|
||
![]() |
||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
|
So kogo izleguvam????
So koj ke najdam... P.S. so baba mi nekogas, na po nekoe pivce ![]() |
||
![]() |
||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
|
Znaci jasna e temava so kogo izleguvate na primer: majka, tatko, sestra, drugarki, decko .... itn
znaci jas izleguvam so majka mi, tatko mi i drugarki
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |