![]() |
|
Училиштата собираат арач |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Автор | |
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
so eden zbor( ili povekje!) drpni kolku mozesh,..i dodeka mozesh,..ovci ima za strizenje,...samo treba da gi najdesh kade im e "poiloto",..
dogodina neka mene nekoj mi kaze ,.."zadolzitelna eksk*rzija",....i sl..ima da go oteram od kade shto ispadnal na ovoj svet,..mameto negovo,.. ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koja e vistinata? Na shto reagiraat roditelite. Vo nekoi ucilishta se naplakja za shteti, za tehnicka obrabotka na svidetelstvata, za almanasi,spisanija, za mnogu neshta.
Училиштата собираат арач No ima i edna druga vistina. Ucilishtata, barem vo Skopje imaat eden golem problem za koj nikoj nema reshenie. Ucilishtata so celodnevna nastava nikako ne mozat da ja naplatat sumata za zgrizuvanjeto na decata (ishrana). Iako kujnite se privatizirani, dogovrite se shtetni po ucuilishtata bidejki roditelite gi plakjaat sumite na smetkata na ucilishtata a potoa ucilishtata na privatniot gazda. Opshta pojava e deka roditelite cii deca se zgrizeni vo celodnevna nastava ne plakjaat a ucilishtata nemaat modus kako da gi naplatat parite. Taka mnogu ucilishta na privatnite gazdi dolzat sumi od koi boli glava, a vrabotenite se plashat od blokiranje na smetkite. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |