|
Дали ни требаат предвремени избори? |
Внеси реплика | страница <1234 21> |
Автор | |
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас колку што разбирам, избори може да распише само актуелната владејачка гарнитура....
А тоа што на некого му "брмчат" само комуњари низ мозок.....е тоа е веќе "опседнатост".....
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да бе .......... само не ми е јасно , за кои “ комуњари “ станува збор тука
|
|
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Избори (сега) не ни требаат..но:
Ако сакаат комуњарите ....нека си кажат ...ЈАВНО и ЈАСНО :
ДА сакаме Избори сега и веднаш..
И веднаш ќе ги добијат::ама потоа нема лелекање:
пс
Па сега не ни требаше.. па ова.. па она...и то.
|
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
наголемо се мати ....... моите сограѓани албанци веќе се подготвуваат и расправаат за тоа кој ќе добие мнозинство гласови од својот електорат ........ а колку знам , далеку подобро се информирани за се’ што се случува или ќе се случува и од некои такоречи политичари од МКД политички блок кои впрочем не се ништо друго туку само некој кој притиска копче за гласање во МКД парламент ........
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
избори не ни требаат зошто тоа ќе биде дополнително оптеретување за коптисаниот буџет кој почнаа да го полнат со удирање АРАЧ ....... казни , казни и само казни ..... продолжат ли вака , изборите ќе бидат сосем непотребни зошто и тие кои гласаа за оваа ненародна влада ќе бидат за нејзина смена кога ќе го почувствуваат стапот на својот грб |
|
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од mileg - 14.Јануари.2010 во 18:59 |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
воопшто не требаат избори .......... треба со мотките во раце да излезе народот ..................
|
|
mileg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Според неодамнешната изјава на оремиерот Никола Груевски тој вели дека не подготвува предвремени избори.Имаме апсолутна влоаст во државата и низ цела држава,затоа јас ке кажам уште еднаш дека не ни требаат предвремени избори.А се знае кој сака предвремени избори,ама тие што сакаат ке изгубат од народот.
|
|
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И сега кој се разбира од политика.
Дајте ми едно логичко објаснување зошто би му требало на ВМРО_ДПМНЕ нови избори Што би добиле Имаат апсолутно мнозинство во Парламентот,Преседателот на Државата е нивни пулен,успеа да ги укинат визите Мислам дека повеќе ќе профитираат во 2012 година кога ќе има избори и да добиат нов мандат до 2016 година Списокот за избирачи не е готов а до тогаш нема ни референдум ни избори |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako na parijata na vlast i zatreba koj go prasha narodot.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene ne mi trebat izbori
na grujo mu trebaat ako saka uste 4 godini fazla |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
mileg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас ке го кажам своето мислење за оваа тема:
-Предвремени избори сега за сега не ни се потребно бидејќи нашиот премиер добро ја води политиката на владејачката партја,а и коалицијата о ДУИ добро функционира сега за сега,затиоа јас мислам дека не треба за сега предвремени избори,а за по неколку месеци за тоа ке покаже времето. |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Милег, имаме ваква тема, разгледувај малку по подфорумот пред да отвориш нова.
Изменето од Анастеа - 28.Ноември.2009 во 14:50 |
|
Внеси реплика | страница <1234 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |