|
Баскер фест |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оваа година е некако многу раштркано, еден дел од настапувачите се во Аеродром, друг дел незнам каде, трет во центар, со што некако е разводнето...
Инаку не сум посебен љубител на ова, ама принудена сум, можеби вечер ќе одам на плоштад Македонија. Инаку сметам дека не е работа плоштадот да живее 9 дена во годината, како селски панаѓур, со баскери гости, роми, тезги со глупости, туку би било убаво Скопје да си има улиучни забавувачи преку цела година, налик на европските метрополи, па кој сака да повели. Само што нашиот народ е шкрт, кога завршува точката и треба да се остават пари, толпата полека се разотидува, за жал. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Повеќе од 100 акробати, маѓионичари, пантомимичари, жонглери, кловнови и музичари од Македонија и од повеќе од 16 земји од светот ќе изведат свои точки во рамките на Баскер Фест 2009 којшто започна на 29.5 2009 ( петок ) во Скопје.
Четвртото издание на Скопскиот уличен фестивал Баскер Фест ќе трае до 7ми Јуни. За прв пат оваа година Баскер Фест ќе има повеќе локации низ Скопје. Освен на Градскиот плоштад во Скопје, ќе има и настапи во Чаир, Аеродром и Гази Баба Што мислите вие за Баскер Фест? Дали сте биле и дали планирате да одите? Што ви се допаднало најмногу ? Изменето од Lithium - 31.Мај.2009 во 22:53 |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |