|
Стилот е личен вкус или одраз на џебот? |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можеби и сум била надвор од тема, ја прочитав Blackeye и изгледа според тоа напишав.
нема врска стилот со џебот,и кога купуваш со тие малку пари што ги имаш пак ќе купиш нешто што ќе те фати за око. Стилот ти диктира што да биде тоа. Еве за сестра ми еден пример,малку смешен Пред 2-3 год имаше едни дрвени кломпи,ама толку беа удобни на ногата им немаше замена.Арно ама се скинаа кожниот дел распука. Беше толку упорна да ги носи што направи неколку убави материјали,скроени за да го покрива целосно тој дел,и како и одговараа така си ги одлепуваше и си ставаше нов во склад со облеката,мислиш има тооолку различни модели а она си тепа само со нив. Не ти требаат многу пари за ова |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не се придржувам според модата,баш и несакам да бидам бележана како сите други кога нешто се носи.
Овие колку и да се модерни-никогаш или овие,некако не ми се летни,па уште кога ќе видам малку повисоки како чизми,и на купаки не ми изгледа убаво. Иако Каролина Гочева беше оценета 10-ка за такво појавување во Охрид. мене не ми оди тоа |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
многу често во последно време викам дека некои луѓе се едноставно - без вкус! секогаш имало и ќе има - од оние што знаат со малку пари да склопат нешто убаво,... од оние што со подлабок џеб знаат складно да се облечат,.. и обратно...
сепак се е работа на вкус... ако знаеш што бараш, што ти треба и стои, тогаш нема да погрешиш додатоците се битни, едно ланче или алка можат многу да помогнат во оформувањето на стајлингот, го прават комплетен... за жал, барем кај нас, мислам дека сепак џебот влијае на стилот... знам примери кај што носат некои здолништа или фармерки од пред 10тина години, едноставно го немаат луксузот да си дозволат нови... просечно семејство не може да си дозволи сите членови да носат најк или адидас... |
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekoj treba da si ima izgraden licen stil, sekako toa da izgleda vkusno sklopeno, bez razlika dali e kupeno na pazar ili e nekoj brend!
Nekoj so malku pari moze da izgleda kako avion i obratno vo skapa obleka kako klovn! Изменето од bluebell - 24.Август.2010 во 19:22 |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i licen vkus....ama i odraz na djebot....povrzano...edno so drugo....
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На ова обратнопропорционално би му дошло "Ако јас немам скршен денар, тогаш или немам стил, или пак ми се дупнати џебовите"? |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако стилот е одраз на џебот, тогаш јас немам скршен денар.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Стилот е одраз на нашиот карактер и вкус,прво треба да знаеме што ни прилега,во каква облека најдобро се чувствуваме,за да на крај кажеме ....е во оваа облека ЈАС СУМ ЈАС!
Убаво е да се следат модни трендови ,следам и јас ,но не по секоја цена,може и во нај тренд облека да изгледаш како кловн. Скапата облека ,посебно на нашиве простори не е одраз за загрантиран квалитет,а исто така не значи дека некое енормно скапо парче ќе не направи поубави. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу е важно да знаеш како да ја носиш облеката. Без разлика дали е бренд или парче од пазар.
Е сега.. Стилот е личен вкус или одраз на џебот? Стилот е личен вкус. Што дека има некои со длабок џеб, а не знаат што да облечат |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Modata e relativna rabota,taa postojano se menuva,sega stilot e nesto drugo,sekoj covek si go gradi svojot stil kako sto znae,ne e rabota nekoj da nosi brendirana obleka zatoa sto e "BREND",covek koj znae da kombinira od nisto ke napravi nesto, i sekogas ke bide zabelezan vo negovata sredina,ima edna izreka veli: "ako ne znaes so e ubavo kupi go najskapoto"jok ma nema vrskaaaaaa,ne gi osporuvam modnite brendovi samo sakam da kazam covek so stil sekogas znae kako da ja nosi garderobata ne e vazno dali e marka ili ne e marka, ednostavno toj ima stil i go biduva,stilot e unikatnosta na eden covek
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozam da kazam za sebe....porano nosev stikli,cevka farmerki,pliko tasni,i se ona so bese na nekoj nacin vo trend...no seto toa go zameniv so poednostavni raboti...se sto e siroko,so cvetcinja i dolgo...se pronajdov vo hipi stilot i ne go menuvam...
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cisto licen vkus spored mene...ja sum na maici i farmerki toa mi e stilot jbg,uopste ne drzi do pari... a i da ima neso od dolce & gabana da ti se svigja garant ima turska/kineska kopija poeftina 1000 patitaka da nemas gajle
Изменето од Cvekence - 26.Мај.2009 во 00:54 |
|
respect my authoritaaa
|
|
IzGubEnA
Сениор Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj ima vkus i znae kako da se oblece moze i za malce pari da izgleda preubavo i moderno...moze da imas nenormalno mnogu pari pa ako neznaes da sklopis dve boi sto si odgovaraat ke izgledas smesno
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |