|
Фетиш-да се каже или не? |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
stip100le
Нов член Регистриран: 25.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
CRVCE ne se zaebavaj
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Решение:
Заминете во Западна Европа, Шпанија на пример, таму кажи и` Изменето од Lithium - 25.Мај.2009 во 02:37 |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
слободно кажи и
фетиш е фетиш ако на ниту еден не му смета, тогаш не е настрано можеби прво ќе се изненади твојата поубава половина но верувај за недела две ќе ја видиш у латекс ти посакувам се нај нај нај |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
stip100le
Нов член Регистриран: 25.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moj fetish se latex ili licra dolgi rakavici i helanki.Mojata sopruga se uste ne znae za fetisot.Ednostavno neznam kako bi reagirala koga bi i kazal.Mi e strav da ne si napravam posledica vo brakot.Dali nekoj ima slicno iskustvo.Da sme vo zapadna Evropa nema problem ama tuka e makedonski mentalitet.Baram vase mislenje!
Изменето од Biba_G - 31.Август.2009 во 08:15 |
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |