![]() |
|
БИРАЈ, комотно, или убаво??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | |
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
јас си имам другарка која ми ги разносува
ако ептен не можам да ги носам ја знаете, да ви ја позајмам? ![]() |
|
![]() |
|
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Mene nekako mi odat ovie dva poimi vo isti rakav , koga nesto e komotno go nosis lagano i raspolozeno ako stega , nabiva ili sto znam jas se kocish i oddenas se gubi spontaninet i relaksiranosta , taka da sekogas udbo bez da kompromisam na ubavo |
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
ovaa godina kupiv edni sandali ama epten ubavi, trendovski,sekogas koga gi nosam trista zujevi mi nastanat od niv, ama se osekam mnogu ubavo vo niv, a za komotni ic ne se komotni,kako staream pocnav da kupuvam komotni parcinja,hahahaha, tetka ti e vo pravo
|
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Komotnoto ne mora da znaci ubavo , ni ubavoto komotno.....
ubavoto ne mora da znaci skapo,a komotnoto so vkus..... vazno e da se dade priroden prostor za dvizenje na teloto a da se osekjame komotno a pred drugite ubavo.... ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
hehe, znam kako e ![]() epa kako da nosis grdi cevli? ne biduva ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
. Изменето од mistake - 02.Февруари.2011 во 16:51 |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
- ој леле за грев кутричката
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
http://www.youtube.com/watch?v=_0eINGyJHz8&feature=related
пред да се решите дефинитивно дали комотно или убаво погледнете го клипчево ![]() ![]() ![]() но слушајте го и коментарот Изменето од Andjelina - 20.Мај.2009 во 23:17 |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
хахахахаха.... IQ ти се верува ли дека имам купено еден број помали чевли, само затоа што ми беа еееептен убави, а немаше мој број
![]() па сега можам да ги носам само еден ден, а после цела недела си ги одмарам нозете од малтретирањето п.с. кутрите сестри од Пепелашка, тогаш ги сфаќам како им било |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
imam i takvi komotno i samo lichni.
predost davam na lichnite za zal, zatoa momentalno imam pluski na nozete od dva dena sho nosev lichni shtikli mesto udobni, ama komplimenti dobiv kolku za cela godina ![]() od utre pominuvam na udobni ![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
ubav ili pameten
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
zavisi od namenata...
ako moram cel den da go pominam vo niv, na noga togas ke gledam da se poveke komotni ali sepak i ubavi
a ako stanuva zbor za nekoi sto premnogu mi se dopagaat i sto gi nosam po 2-3 casa, vo koi i sedam ...togas definitivno tie poubavite....
no bidejki budzetot sekogas ni e ogranicen za vakvi zadovolstva, gledam da go uskladam ubavoto so komotnoto
![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
komotno ...no i ubavo
![]() |
|
![]() |
|
mina_d ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
кога станува збор за обувки доста внимавам да ми бидат комотни! па од толку избор на чевли секогаш наоѓам некои ем убави ем комотни за носење! не би купила чевли за кои сметам дека нема да ми се комотни,па колку сака нека се убави!
|
|
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |