![]() |
|
Што прават машките кога се тажни ?? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Автор | |||
op12eh ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 242 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ти ли......ама Ти не знаеш кој си...машко, женско или среден род си...... |
|||
![]() |
|||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
||
јас... ![]() |
|||
![]() |
|||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
||
Откако претходно пронашле утеха... во алкохолот... ![]() а бе да не излезе спамирам ја ова... ај готово више со алкохолот... ![]() |
|||
![]() |
|||
op12eh ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 242 |
||
a koj vika deka voopsto znaat da bidat tazni....
|
|||
![]() |
|||
Astrid ![]() Сениор ![]() Регистриран: 31.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 532 |
||
Се развеселуваат со некоја среќна и весела
|
|||
![]() |
|||
||
И бараат утеха во алкохолот... ![]() |
|||
![]() |
|||
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
||
slusaat muzika
![]() |
|||
vivi
|
|||
![]() |
|||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
||
A, zatoa velat deka mazite pijat 7 pati povekje alkohol godisno!
![]() |
|||
always look on the bright side of the life!
|
|||
![]() |
|||
||
и ако у меѓувреме не станат пијандури... бараат утеха во алкохолот... ![]() Изменето од којсумјас - 17.Април.2011 во 21:24 |
|||
![]() |
|||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
||
Сте виделе лав што сака да фати пеперутка...
![]() ![]() Прво е интересно пошто се понаша ко маче, ама пошто е гломазен и несмасен баш и не му оди работата. И на крајот ќе збесни и почнува со сета сила да мафта, да скока , да полудува и вреска: лелеее ако те фатамм што ќе ти направамм... ![]() И после тоа...(ко јас) ... коњак, џин, вотка, па црвено кавадаречно.... Па во зависност од табиетот или ќе плачи , или ќе се лути , или ќе се лажи дека не ја сакал.... ![]() |
|||
![]() |
|||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
||
i na kraj ja naogaat......utehata......vo alkoholot
![]() |
|||
![]() |
|||
||
и потоа бараат утеха во алкохолот... |
|||
![]() |
|||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
||
sedat vo kafana ili brkaat zenski
![]() |
|||
![]() |
|||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
||
Brkaat zeni.
|
|||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |