|
Апел |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па сепак и да не ги купуваме ние,тој што ги продава ги чува исто како што би ги чувале и ние...........
Јас имам папагалче,премногу го сакам секогаш ме расположува,се научи и да зборува,и ја има цела куќа за негова слобода |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Celosno te svakam sto sakas da kazes....no kako da go ubedime narodot da ne gi prodava kucencata, hrcacite i sl? Kako da mu stavime vo glava da se stavi na nivno mesto i da gi ceni malce poveke?
Temava nekako mi nema cel...ili pak aj da ne recam ZA ZAL zvuci tolku beznadezno sto me iritira....ke ja ostavam da vidime do kaj ke gura. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Citajki gi postovite za toa kako treba da se grizime i kako da gi zastitime zivotnite mi padna na pamet edna misla: Ako sme tolku mnogu zastitnici na zivotnite zosto cuvame po edna edinka kako milenice?
Ako cuvame kokoski (ili bilo sto drugo)i ako ne gi prodavame jajcata ili ako ne gi jademe, logicno kokoskata ke gi kvaci i od niv ke izlezat pilinja. Ako ne gi prodademe, tie ke porasnat i ke pocnat da se razmnozuvaat.....i do kade ke odi toa? Mislite li deka na hrcakot mu e ubavo da se vrti vo toa trkaloto, ili na papagalot zatvoren vo kafez? Mislam deka i za covekot i za zivotnoto slobodata e najubavoto nesto, Pa sto kupuvame milenici, neka si ziveat slobodno so svojot vid!!! |
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |