IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести > Избори
  Активни теми Активни теми RSS - Можно ли е албанците и симпатизерите на Бошковски
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Можно ли е албанците и симпатизерите на Бошковски

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12
Автор
Порака Обратен редослед
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 19:03
Originally posted by anastea anastea напиша:

Темава ја префрлив во Избори, продолжете ја дискусијата овде.И секако дека е можно еден дел да гласаат за Фрчко.Барем оние што сакаат во НАТО и ЕУ по секоја цена.Еве го денес Бошковски потрчал кај Бранко на консултации т.е. на пазарење или ценкање...Не ми е јасно само како брат Љубе ќе ги натера дел од вмровците кои го гласаа, да го дадат гласот за Фрчко???

Никако нема да ги натера...
Се виде уште од почеток на неговото кандидирање кој му е ментор и кој стои зад него...
Денес само се потврди...
Бошковски дефинитивно ќе застане зад Фрчко но дали народот ќе застане зад Бошковски...
Во секој случај добро е што предавниците се собират на купче, така се попрегледни...

Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 18:57
Темава ја префрлив во Избори, продолжете ја дискусијата овде.

И секако дека е можно еден дел да гласаат за Фрчко.
Барем оние што сакаат во НАТО и ЕУ по секоја цена.
Еве го денес Бошковски потрчал кај Бранко на консултации т.е. на пазарење или ценкање...
Не ми е јасно само како брат Љубе ќе ги натера дел од вмровците кои го гласаа, да го дадат гласот за Фрчко???
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 18:38
sosem ocekuvano i realno ........... dokolku sakame mir i stabilnost ,  realno  i  razumno resenie ........... zosto , po najlosite scenarija , tesko deka kje imame mir i stabilnost dokolku poftorno ni bidat odlozeni pregovorite za pridruzuvanje vo istite не%20знам
Кон врв
oon Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Мај.2008
Локација: Macedonia
Поени: 397
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 18:34

Дали можно е албанците и симпатизерите на Бошковски и Нано Ружин за председателските избори да гласат за Љубомир фрчкоски со цел по секоја цена да се влези во ЕУ и НАТО.?????

Дали не чека изненадување?
Според некои експерти тоа било можно,но сепак останува да се види

Изменето од oon - 25.Март.2009 во 19:06
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.