|
Можно ли е албанците и симпатизерите на Бошковски |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никако нема да ги натера... Се виде уште од почеток на неговото кандидирање кој му е ментор и кој стои зад него... Денес само се потврди... Бошковски дефинитивно ќе застане зад Фрчко но дали народот ќе застане зад Бошковски... Во секој случај добро е што предавниците се собират на купче, така се попрегледни... |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Темава ја префрлив во Избори, продолжете ја дискусијата овде.
И секако дека е можно еден дел да гласаат за Фрчко. Барем оние што сакаат во НАТО и ЕУ по секоја цена. Еве го денес Бошковски потрчал кај Бранко на консултации т.е. на пазарење или ценкање... Не ми е јасно само како брат Љубе ќе ги натера дел од вмровците кои го гласаа, да го дадат гласот за Фрчко??? |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sosem ocekuvano i realno ........... dokolku sakame mir i stabilnost , realno i razumno resenie ........... zosto , po najlosite scenarija , tesko deka kje imame mir i stabilnost dokolku poftorno ni bidat odlozeni pregovorite za pridruzuvanje vo istite
|
|
oon
Сениор Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 397 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали можно е албанците и симпатизерите на Бошковски и Нано Ружин за председателските избори да гласат за Љубомир фрчкоски со цел по секоја цена да се влези во ЕУ и НАТО.????? Дали не чека изненадување? Според некои експерти тоа било можно,но сепак останува да се види Изменето од oon - 25.Март.2009 во 19:06 |
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |