|
Кандидати за градоначалник на Скопје |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | ||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еве ја официјалната листа на градоначалник на град Скопје...
Како помош може да го изгледате и дебатата или представувањето на дел од градоначалиците, која одеше на ТЕЛМА... Искрено од кога ја изгледав емисијата ми станаа многу појасни работите, а и појасно ги запознав кандидатите... Дебата на кандидатите за градоначалник на град Скопје |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ДА. Само ти изгледа не читаш. Најмногу КОЛУМНИ има напишано и ред други работи за вистината која ја крие актуелната и предходната власт. Читај ФОКУС, за се да ти биде јасно. А не да гласаш за некои си физикуси со тачки. Изменето од orlov - 26.Февруари.2009 во 11:22 |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е ти си брат ептен Алтернативен тип... Кој ти е пак сега тој , Јанко Бачев...се појавил ли тој некогаш во медиумите... |
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koj e toj? prv pat slusam za nego
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Само Јанко Бачев.
Ако сакате ред во државата гласајте за Јанко Бачев. Другите се сите надвор од центарот. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И дојде време Трифун да си оди. Кого да го гласаме, кого да одбереме за татко на метрополата?
|
||
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |