![]() |
|
Што ве исполнува? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 10> |
Автор | ||||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
koga trcaat po mene i se raduvaat kako mali decinja koga me zabrisuvaat
![]() |
||||
![]() |
||||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|||
i mene, ajde vo duet ![]() |
||||
![]() |
||||
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
|||
во овј момент би ме исполнило да и го превиткам вратот на една „кокошка“..
![]() Изменето од Командантица - 17.Јуни.2009 во 14:05 |
||||
..Живеам за да умрам..!
|
||||
![]() |
||||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
|||
DEN ISPOLNET SO MNOGU MALI GLAVCINJA
|
||||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
||||
![]() |
||||
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
|||
sekoj pominat moment so moite najmili
![]() |
||||
![]() |
||||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|||
Sekoj nov den,
nasmevka od mila licnost
iskren zbor...
ljubov vo neograniceni dozi
![]() ![]() |
||||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||||
![]() |
||||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|||
zdravjeto i ljubovta na moite najmili
![]() Изменето од ANITA11 - 07.Ноември.2010 во 00:05 |
||||
![]() |
||||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
|||
zar ne gledas deka so vakvo razmisluvane ne znaes sto ponataka? |
||||
![]() |
||||
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
|||
Taka e Omarce tie sto me ispolnuvaat si se so mene i do mene vo dobro i zlo a za ostanatite ne me zanima i ne me ispolnuvaat ![]() |
||||
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
||||
![]() |
||||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|||
Koga dlankite mi se ispolneti so zenski cicki
|
||||
![]() |
||||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
|||
Pa so ima taa da se grizi za srekjata na tie 6 milijardi??? Hehehe i ne sekogas tie se 10 kako sto velis ti.... ![]() |
||||
![]() |
||||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|||
Среќата на лицата на луѓето околу мене
![]() |
||||
![]() |
||||
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
|||
vo momentot ...milka cokolado so lesnici..
![]() ![]() |
||||
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
||||
![]() |
||||
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
|||
. Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 18:03 |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |