![]() |
|
Тринаесетгодишен Британец стана татко |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | |
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
јо сои ту падре
![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Тинејџер: Јас сум таткото, а не Алфи!
Уште еден британски тинејџер тврди дека е татко на детето кое го роди 15-годишната Сантел Стидман. И покрај тоа што 13-годишниот Алфи Патен изјави дека тој е таткото, „News of the World“, објави дека 16-годишниот Ричард Годсел тврди дека токму тој е таткото на бебето. „Знам дека ја би можел да сум таткото. Пријателите ми викаат дека детето ги има моите очи, дури и мојата мајка го мисли тоа. Ако јас сум таткото, имам право да го знам тоа“, изјави Ричард, кој исто така кажа дека сепак би сакал да не е така. Тинејџерот раскажал дека спиел неколку пати со Сантел, токму во времето кога таа затруднела. Тој сега бара ДНК тест за да се открие кој е всушност вистинскиот татко на новороденото дете. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
ludost!
![]() |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
човече ![]() ![]() ![]() па јас сум била зрела за свекрва а син ми спрема малиов,веќе е стар ерген ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Тринаесетгодишен Британец стана татко
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
scream4help ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Лелеее ,ептен деца
![]() |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Мало мало ама техничарче било ``детенцево``
![]() Жал ми е само за бебево што нема да расте со родители туку со другари... ![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
Crnorizec Hrabar ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Hormonski hrani jadat predvremeno zreat i predvremeno stapuvaat vo sex...jaka drzava glup narod
![]() ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
veruvam na naslovot,..ama ,ova shto ti go kaza,
...a be ajde!,..aj,...daj nekoj pismen dokaz deka bilo toa,... pa toa e vest be,..i toa ,..za u svet,..na dvanaeset godini,..pa ushte i bliznaci da rodish?!,.. ![]() ![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Вакви работи се случуваат и кај нас... Пред неколку години кога мајка ми лежеше во болница донесоа 12 годишно девојче кое се породи и роди близнаци!!!
|
|
![]() |
|
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Деца деца прават
![]() |
|
![]() |
|
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
I jas se prasuvam ![]() Изменето од zaguben - 14.Февруари.2009 во 13:13 |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
A beeeeeeeee so dojde vreme....
Decata da stanat roditeli i vozrasni...... A nie vozrasnite da ne se uozbilime i si ostanuvame deca... ZS" MORA SVE DA BIDE NAOPAKU .... ![]() |
|
![]() |
|
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
ALAL DA MU E
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |