![]() |
|
Неприкладно смеење |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Автор | |
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
да,понекогаш кога маж ми ми се прави паметен и беснее,мене ми иди да паднам од смеење
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
не ми се случило и не верувам дека ќе ми се случи....... ![]() Како среќа да можев лоши информации да си поврзам со нешто смешно и да се изнасмеам........ |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
na primer, se sluchuva neshto losho ili vi kazuvaat nekoja losha vest a na vas vi e smeshno? ne deka ste zlobni i deka se raduvate na tugja nesrekja, tuku ednostavno si ja povrzuvate taa informacija so neshto smeshno shto ste videle ili chule i pochnuvate da se kezite ko zeleni?
ili ne znaete kako da reagirate na nekoja informacija koja ve shokirala i mesto da besneete, se kezite? mene mi se sluchuva da se kezam koga ne treba oti si povrzuvam nekoi raboti so neshto sho e smeshno ![]() se trudam da se kontroloram ama ne mi uspeva sekogash... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |