![]() |
|
Трајко Славевски |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 13> |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Малку ги послусхав овие од опозицијата и ми се згади. Море фалби за Славевски, го направија часна сестра. Многу грди работи с екажаа за владеењето на Груевски. Нека е и од опозицијата, ама што е многу многу е. Малку политичка коректност не е на одмет.
|
|
![]() |
|
mileg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Gospodine Miroslav Slaveski ne si dava sam ostavka tuku toa e vo dogovor megu Slaveski i nego inegovata maticna partija a na negovo mesto doaga Stavreski.
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
za zal nemam moznost da postiram ... ama bre ovie drndupka go storija |
|
![]() |
|
Marko sk ![]() Сениор ![]() Регистриран: 08.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 887 |
VAKVO STRIZHENJE NEMAM ODAVNA CHUENO, BRAVO ZA OROVCHANEC, AKO MOZHESH POSTIRAJ GO NEGOVOTO IZLAGANJE, TOA E VSUSHNOST SETO ONA SHTO OVEDEKA NIE NEKOLKUMINA SE OBIDUVAME DA OBJASNIME, FEDERALNA VLADA, DA,...KOMPLETNO JA RAZOBLICHI I DETEKTIRA CELATA SITUACIA VO MKD.....A BOGAMI I BUCHKO UBAVO GO KASTRI...
Изменето од Marko sk - 10.Јули.2009 во 12:49 |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
lele lele lele koja replika od strana na Orovcanec
![]() |
|
![]() |
|
gVujo e KNOCK DAUN
![]() ![]() ![]() Изменето од miroslav_g8 - 10.Јули.2009 во 12:36 |
|
![]() |
|
pustete sobraniski i slusajte sto zboruva orovcanec ... mislam deka denes masinite za perenje na alista kje imaat dosta rabota
![]() ![]() Изменето од miroslav_g8 - 10.Јули.2009 во 12:30 |
|
![]() |
|
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
И јас мислам дека не треба да му ја прифатат оставката...
човекот добро си работеше ...!!!
![]() |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Ќе каже Трајко денес во Собрание кои биле причините за сменувањето.
Ќе ја слушнеме и неговата верзија. Како и да е, ич не му се одеше на човекот ![]() |
|
![]() |
|
Ateist ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
![]() ![]() ![]() Во интерес на џебот мислиш. |
|
Да бидеш верник е исто како да си слеп, а да раскажуваш за светлината (Атеист)
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Дилемата зошто мораше да си замине од министерската фотеља Трајко Славевски се обиде да ја објасни Утрински весник
Зошто мораше да замине Славевски |
|
![]() |
|
TRAJKO POPI OTKAZ
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lele lele lele .... nema povekje da go gledame onoj fiskaliziraniot ? ...... c c c c c c c c c c ....... a sto se izmoril premierot od nego lebati ? da ne ne mu obezbedil dovolno sredstva za prodolzuvanje na rushim - bushim programata vo sto cekori so pasko patorot ( avtorsko pravo na brza ) pa mu e sega ljut ? |
|
![]() |
|
Министерот не си даде оставка, доби отказ?!
![]() Некна изјави дека тој не се чувствува уморен, ама очигледно премиерот и народецот се уморни од неговите потези. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |