|
“ЖОЛТА МИНУТА“ |
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Автор | |
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
два пати до сеа ми се има десено.. или е жута минута или лудило. ќе да е ова второво.
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Додека гледаме како не’ ограбуваат и уште ни’ продаваат ароганција, жолта минута се подголтнува иако имаш желба да го даеш на в’ците да го растрнат ил бар со моторна пила и на гаврани да ги разделиш
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
прво очите ми се вкрстуваат,а после таа минута станувам... Бетмен!.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И да не признаваш “Не бев ја крив“
Изменето од zbunet - 08.Јануари.2013 во 22:06 |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сите имаме момент на лудост . Важно е после ваа лудост да излезеш од ситуацијата со крената глава
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ко да се’ е бело
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vistina belo
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Posle belo gleda
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде некој што ја доживеал таа жолта минута...што после тоа....се преродил?
Баш ,е интересира како се вратил во нормала....
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Ај да даиш“
- Да бе, сеа ти текна, не може! ’ - Амор! Не ме нервирај! Има да даиш!
|
|
Aureus
Сениор Регистриран: 22.Август.2012 Статус: Офлајн Поени: 108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еднаш до сега така сум се изненадила од сама себе. Почнав да се дерам, како животно заболено од беснило, буквално се изместив од патики. Многу адреналин, некој животински нагон беше и да, после почнав да плачам.
Сега кога ќе ми текне можеби и не вредело, ама од друга страна си се тешам дека сум научила нешто, тренинг на духот. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќутам оти ќе напраам уште поголем бербат |
|
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |