![]() |
|
Дали ги контролирате вашите емоции?! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 14> |
Автор | |
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
нит ги сокривам нит се трудам да ги сокријам ........ тие се мои и нема што да се срамам од нив
![]() |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Строго контролирам одредени чувства тие се длабоко закопани во мене ама постојано ми се на ум, повеќето Ги потиснувам ама кога-тогаш испливуваат на површина. Кога ми се таложи обично на лице ми се познава, па колку и да сакам да ги одрекувам.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
само луѓето без чуства можат да си ги контролираат емоциите ............ ТИЕ НЕМААТ ЕМОЦИИ
![]() |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
vo posledno vreme tesko nekako
![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
понекогаш сум како санта лед, но понекогаш не можам да ги исконтролирам колку и да сакам
![]() |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
da
|
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
ДА. Кога морам
![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Јок. Секогаш покажувам што чувствувам. И ценам и сакам такви луѓе.
![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Mozjebi i ova drzji , ama sepak koga zboruvame za emocii i kontrola vrz niv lesno e na drug da mu sovetuvame kako da gi kontrolira.
No, shto se sluchuva vo nas i so nas koga se vo prashanje nash*te emocii i kontrolata vrz niv? Ednostavno redko koi emocii mozje da gi kontrolirame........... |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
dejanpp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
kontrola na emociite - metodot e mnogu lesen
ako si nasilen ke si gi pripomnis migovite na slabost ako potcenuvas ke si gi pripomnis migovite na stram itn. no ogranicuvajneto na repruducirajne na mojkta od samiot sebe moze da bide opasno ili za vas ili za tie okolu vas. pa zatoa koja forma na mojk ke ja izrazis zavisi od strana sprema koj e nasocena taa.samo so pravilna kontrola mozes da izgradis slobodna okolina okolu tebe. |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Tesko deka sekogash mozjeme da gi kontrolirame emociite.
Sekoj kje kazje deka e apsoluten kontrolor sam sebe se lazje. Jas lichno ne veruvam. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
I da se izgradi brana na rekata , taa so vreme ke se izlee pak .....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
paaa shirok spektar zavisi za koi emocii......
nekoi se pozhelni da se kontroliraaat ama nekoi bogami ne se ...... treba da se pushtat onaka spontano.......poleka no sigurno..... ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |