![]() |
|
Подарок |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Автор | |
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sekoj/a saka da bide darivana so nekoja sitnica,ama taa ili toj sto ja daruva taa sitnica treba da ja dade od srce
![]() ![]() |
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
znaes toa e cudno mi podarija cd so skoro istite stihovi ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ssssssssssssss ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 197 |
Bi i zel nesto tangica ono ovo
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
POKLONOT DA E OD SRCE DADEN A NE E VAZNO STO E ,...SAMO POCESTO DE SE DAVA
![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
privezok za klucevi izgraviran so zborovi od srce ili vasite iminja
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
ima eden kup stvari koi od srce mozes da gi poklonis, ednas veke kazav, kutija so stvari koi ke gi pravis za nea, za sekoj den da si odbere edna stvar, ili pokloni i se "sam"
![]() ![]() |
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
galenaa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
i toa drzi mesto igi ,samo zenite sakaat pocesto vnimanie
![]() |
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Me treba da se golemi poklonite samo treba da se od serce darubani
![]() |
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Или тро поќе
![]() |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
ја и двата си ги славам....
додека славам за љубовта, и си пивнувам по малку ![]() |
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
На кој ден мислиш,на свети валентин?Да ве опоменам дека тој не е наш православен празник туку католички и нашиот народ никогаш немал обичај да го слави.На тој ден го славиме свети Трифун пијаница.
Изменето од ZoraNaSlobodata - 12.Јануари.2009 во 01:41 |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
убави се на swatch привезоците хороскопски знаци
и не се баш скапи околку 500ден се |
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Сними му ЦД со твоите омилени песни..........секогаш кога ќе ги слуша да го потсетуваат на тебе......... Ако сакаш да бидеш романтична на него можеш да напишеш My favorite songs for my favorite person.... Изменето од polzavce - 12.Јануари.2009 во 01:01 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |