|
Пишани траги од старомакедонско писмо |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
Јордан Шумарот
Сениор Регистриран: 08.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 230 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Хаххаха.... не се прскајте... Вулгарос, волвари, волгари... Дојденци од зад Волга... истото е и на влашки... Нема врска со простотија.... поврзано е со реката... |
||
Јордан Шумарот
Сениор Регистриран: 08.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 230 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ве молам добро да ја преслушате погоре предложената песна. Ова што ни се дешава не е видено... Ко овде не полуди - тај није нормалан...лол
Па каде бре со вакви храбри и забегани мислења??? |
||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Глупости зборуваш! Вулгарос= вулгарен, прост итн. Тоа е смислата на грчкиот збор, а нема врска со Волга. |
||
да бе
Сениор Регистриран: 11.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 146 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е разберете се тогава
може да е македонско Изменето од да бе - 17.Март.2009 во 17:25 |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nemoze da e grcko grcite dojdoa tek 500 pne vo evropa |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
то според таа логика реката Волга е с грцко име
|
||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Имам доказ! Самото потекло на зборот Бугарија од грчкиот збор "Вулгарос" е доволен доказ. |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
imam jas ama toa go cuvam za vo strazbur ................
|
||
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а имаш конкретен доказ дека не е Б'лгариа
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па да нормално, сите други имаат дозвола да си прикажуваат нешто како сакаат, а кога ние ќе откриеме нешто, одма сите рипаат како не сме во право
и не прифаќам дека на атлантида имало бугари, немаат никакви конкретни докази дека некаде пишува „Бугарија“ |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da be
|
||
Platenik
Сениор Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Незнам, ама знам дека жителите на Атлантида биле Бугари. |
||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
||
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Најстарото
име на континентот Европа било „Македонија“
доказ има? |
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |