![]() |
|
Најнова Вест: Газа бомбардирана! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 21> |
Автор | ||||
Тречи ![]() Сениор ![]() ![]() Царевићот Регистриран: 22.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 414 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
А оти они мешат сите евреи со израелци? ![]() ![]() |
||||
Книге децо книге......
Речи свима ко си,не штиди се своје вере,и буди поносни син Православја! |
||||
![]() |
||||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
|||
Мешаме зошто другиве загрижени муслимани си ги бранат браќата |
||||
![]() |
||||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|||
муслиманиве кои се. палестинци или израелчани???? а шо сега мешате муслимави тука? нишо не ве разбирам???? |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
![]() |
||||
Тречи ![]() Сениор ![]() ![]() Царевићот Регистриран: 22.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 414 |
|||
Ма каки кога муслиманите направиле нешто злобно во светот?
Тие само сакаат мир,љубов и соживот ![]() ![]() ![]() |
||||
Книге децо книге......
||||
![]() |
||||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
|||
Аууу прво ме нарекуваш нациста, па шовиниста, па на крај испаѓа дека се согласуваш со политиката на Хитлер, и тоа и тебе автоматски те прави нацист како мене.. Но ајде нека ти биде, и од муслимани секојдневно гинат деца, за тоа не ти текнува да позбориш малку... |
||||
![]() |
||||
|||
Војна е оти толку рикате ко да не сте виделе војна порано,даље Хамас лансираше ракети по Израел и го јаде посеаното сеа,сам си го бараше.И ставете ми етикета нацист за тоа иам одговор SIEG HEIL!
|
||||
Книге децо книге......
||||
![]() |
||||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|||
![]() |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
![]() |
||||
|||
gaza e bombardirana?????
![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
afrodit ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 272 |
|||
ke mu dojt krajot i na izrael
|
||||
![]() |
||||
afrodit ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 272 |
|||
svetot gleda imolci toa e najtragicno a izrael ne vojuva posteno,tuku kukavicki ubiva sivili pretezno zeni i deca.a za mene toa ne e vojna samo eden klasicen genocit vrz palestincite
|
||||
![]() |
||||
|||
|
||||
![]() |
||||
Averoes ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 299 |
|||
|
||||
![]() |
||||
|||
Па што плачете бре, први почнавте со нападите и сега цмиздрите кој ви е крив, него добро конечно разбравте дека има и такви кои можат да ви покажат заби и да ви вратат. |
||||
![]() |
||||
deshad ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 1350 |
|||
АМИН! АМИН! АМИН! |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |