|
Најнова Вест: Газа бомбардирана! |
Внеси реплика | страница <1234 21> |
Автор | ||||
Тречи
Сениор Царевићот Регистриран: 22.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 414 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
А оти они мешат сите евреи со израелци? |
||||
Книге децо книге......
Речи свима ко си,не штиди се своје вере,и буди поносни син Православја! |
||||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Мешаме зошто другиве загрижени муслимани си ги бранат браќата |
||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
муслиманиве кои се. палестинци или израелчани???? а шо сега мешате муслимави тука? нишо не ве разбирам???? |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
Тречи
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ма каки кога муслиманите направиле нешто злобно во светот?
Тие само сакаат мир,љубов и соживот |
||||
Книге децо книге......
||||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Аууу прво ме нарекуваш нациста, па шовиниста, па на крај испаѓа дека се согласуваш со политиката на Хитлер, и тоа и тебе автоматски те прави нацист како мене.. Но ајде нека ти биде, и од муслимани секојдневно гинат деца, за тоа не ти текнува да позбориш малку... |
||||
Тречи
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Војна е оти толку рикате ко да не сте виделе војна порано,даље Хамас лансираше ракети по Израел и го јаде посеаното сеа,сам си го бараше.И ставете ми етикета нацист за тоа иам одговор SIEG HEIL!
|
||||
Книге децо книге......
||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
gaza e bombardirana?????
|
||||
|
||||
afrodit
Сениор Регистриран: 23.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 272 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ke mu dojt krajot i na izrael
|
||||
afrodit
Сениор Регистриран: 23.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 272 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
svetot gleda imolci toa e najtragicno a izrael ne vojuva posteno,tuku kukavicki ubiva sivili pretezno zeni i deca.a za mene toa ne e vojna samo eden klasicen genocit vrz palestincite
|
||||
afrodit
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
Averoes
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 299 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Па што плачете бре, први почнавте со нападите и сега цмиздрите кој ви е крив, него добро конечно разбравте дека има и такви кои можат да ви покажат заби и да ви вратат. |
||||
deshad
Сениор Регистриран: 13.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 1350 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
АМИН! АМИН! АМИН! |
||||
Внеси реплика | страница <1234 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |