|
ВИСТИНА ЗАГРИЖУВАЧКИ |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drugpat vozi se nakaj Makedonski brod ... em pomalku soobrakjaj , em mozebi se pokulturni
|
|
HI)H(
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 22.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imate pravo....mrzlivci
|
|
1 Година верен форумџија
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
te podrzuvam so ova, toa e neviden problem, ne samo sto e nepocituvanje kon drugite vozaci, tuku i krajno opasno!!!
no celata sobrakjajna kultura kaj nas e u |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Vcera se povoziv od prilep do bitola vecerta i mi se 4ini mi ispadnaa o4ite od kreteni sto gi mrzi da gi spustat svetlata . Do kaj e voza4kava kultura vo MK? Ne e li debino da mu gi roknes na nekoj dolgite svetla direk v`o4ii?. dali vie imate obzir sprema drugite voza4i?
Изменето од volkswagen - 26.Ноември.2008 во 14:11 |
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |