|
Се чувствувате олеснето... |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Minatata nedela mi beshe stresna...
Sega se osekjam malku porelax Golemo blagodaram na edna lichnost |
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
даааа.....
денес А ме извлече од депресивната ми кујна и ме прошета по снегот ни се вцрвенија носевите и по малку се изморивме, ама се изнауживавме блазе си ми мене со неа |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
МАЛКУУ ДА
СТОРИВ ДОБРО ДЕЛО |
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
даааааа
она што ми беше најбитно ми олесна |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nekoj pie od maka, nekoj od radost, a nekoj od sabajle
|
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koga ke go nateram drugiot da priznae deka on e kriv a jas vo pravo.
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
АКО САКАШ НАВИСТИНА ДА ТИ Е УШЕ ПО ОЛЕСНЕТО ЗАМИНИ НА АНДИТЕ НА МАЧУ ПИКЧУ МАРКО КЈЕ ТИ ПРЕМСЕТА КОЛКУ ЌЕ СИ ОЛЕСНЕТА НА 4500 М А БАШКА И ПОСЛЕ НЕС КАФЕ НАУТРО ХЕХЕХЕ |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tocno e toa ... kaj ti tekna prijatele ... F = m1 * m2 / k * R^2 m1 - masata na zemjata m2 - masata na edno makedonche bidejki ke ima recesija .... ke oslabime ... ke se namali m2 ... i silata privlecna ke se namali .. proporcionalno ... arno sto ne duvaat silni vetrovi kaj nas ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
абе сами си се поканија....и да не бидам офф...значи во 2009 ќе се олеснам,а Анакин? уф...сега навистина ми олесни |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ВИ КАЖАВ НЕ СЕ СЕКИРАЈ ВО 2009 СЕ НАМАЛУВА ГРАВИТАЦИЈАТА |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е па, пази мачко кого каниш на гости, атерџивке една
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
абе...никако да се почувствувам олеснето
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не се секирајте нишо
од сигурни извори слушнав дека гравитацијата ќе се намали на 9.54 |
||
|
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Седам и си размислувам колку ми е мило што успеав еден дедица да го убедам дека „нема нешто што не може да се научи„. Кога го гледам сега како напредува си помислувам колкав уддел имам во тоа и колку ми е мило што сум го мотивирала. Многу се гордеам со себеси и сите оние луѓе на кои им посветив многу од моето слободно време да им го направам животот полесен.
Се каам за сите потрошени импулси, за сите пари кои ги исподавав на глупости и за времето што го трошам на глупости |
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |