![]() |
|
Признавам....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 61> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Признавам ми е криво
за обетките..ќе си најдам вајлда исти такви ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Признавам ми е криво за Х-Факторот
![]() ама ајде нека оздрават побрзо |
|
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Признавам некад ми е краток фитиљот
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
Признавам,ми е ќејф што се врати девојчево
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Признавам,Емил нешто многу околу љубовта и свадбите
![]() |
|
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Признавам дека на секоја свадба се случува едноисто
Невестата се прави на девствена , младоженецот се прави дека е нашол единствента во својот живот , родителите на двајцава млади се сакат , а гостите се дошли да се направат на даска на аванта .
|
|
![]() |
|
Признавам испогрешив
низ игрите ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Признавам сакав снег,ама сфатив не е
планиран за оваа година,Емил Ова сонце денес и вчера ме исполнува ![]() Изменето од Valerija - 05.Февруари.2014 во 16:49 |
|
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
признавам ме изненади .До завчера сакаше снег Изменето од емил - 05.Февруари.2014 во 16:16 |
|
![]() |
|
Признавам,сакам лето на сред зима
![]() |
|
|
|
![]() |
|
признавам - пред Господ сите се рамни , ама други се порамни
|
|
![]() |
|
bellas ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 10.Јануари.2014 Статус: Офлајн Поени: 77 |
priznavam, netrebase da se javam
![]() |
|
![]() |
|
д4б3 ![]() Сениор ![]() ![]() Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
![]() Изменето од д4б3 - 22.Јануари.2014 во 13:41 |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
признавам - незгодно ми е кога ме фалат мене, црвенеам и менувам тема, ама кога ми ги фалат децата - најумна, најдобра во класот, најматематичарка... а бе цела се топам, како сладолед во врела фурна ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 61> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |