|
Зденко- фотографии за принт ? |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
Tegla
Сениор Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uste eden glas za Rusty Mood. Iako mene licno povekje mi se dopagja ako e skroz B&W bez sepia ton. Sepia tonot so vreme zdosaduva, barem na mene so moite sepia printovi
|
|
That is called grain. It is supposed to be there.
|
|
branko_k
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 682 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i mene mi se dopagja "rusty mood"(vo smisla - zakacena na dzid, ubav print, belo paspartu, tenka ramka...), najlirichna e od site...
Изменето од branko_k - 27.Октомври.2008 во 00:17 |
|
itan14
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 545 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na prv pogled golem favorit mi e rusty mood sepia, odma me pogodi u srce, a za drugite komentar ke dobies koga ke gi izanaliziram.
|
|
Bob Rock
Сениор Регистриран: 13.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 188 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во склоп на идејата за ставање портфолија за коментирање(која за жал не заживеа) ставам неколку фотографии кои би сакал да ги принтам.Би ве замолил за ваши сугестии и критики . Однапред благодарам!
1. Чамец и Бреза црно бела 2. Чамец и Бреза колор 3.Rusty mood sepia 4.Овчар 5.Таше рибарот 6.Портрет од В - оваа ја имам принтано 30х30 и е ок,само излегува потемна на принт 7. ++++++ 8. Speaking with the Angel Ако има позитивно мислење за последнава,ќе мора одново да ја правам од почеток...тука може да се види во постираната резолуција http://www.fileden.com/files/2007/10/29/1550507/andreamosaic.jpg Бидете другари и критикувајте остро ... Ви благодарам |
|
_______
Niz mojot zivot pominuvaat mnogu budali-samo jas ostanuvam _______ Zdenko |
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |