![]() |
|
Зошто ЉуБчо се враќа во политиката??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 25> |
Автор | ||
Gorazd777 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
На празни муабети не коментирам, погледни се во душата и кажи од кога си дпмне-овец,па после да дискутираме,за тоа од каде си еднаш во еден пост имаш кажано.Да ја видиме твојата ВМР-овштина. |
||
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
||
![]() |
||
DameMak ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
|
Со тоа што ти е „интересно“ покажуваш колку малку го познаваш народниот вмровски БИТ и народната вмровска суштина. љуБчо помисли дека е поголем од ВМРО. Помисли: „ВМРО - тоа сум јас“. Помисли: „Оваа проста маса што гласа за ВМРО ќе ја користиме јас и Снежка за своја корист.“ Помисли: „Овие будаличишта Војо, Љамбе, Валентин и жена му и еден куп други, ќе ги натерам да крадат за мене, јас никаде нема да се потпишувам, па ако некој некогаш треба да оди во затвор - тоа ќе бидат тие, а не јас.“ И БЕШЕ ОТФРЛЕН! И ЌЕ БИДЕ ПРЕЗИРАН И ПЛУКАН ВО ВМРО КАКО БЕДНИК, ЛОПОВ И ПРЕДАВНИК НЕ САМО ДУРИ Е ЖИВ, ТУКУ И СТОЛЕТИЈА ПОСЛЕ НАС. |
||
![]() |
||
Gorazd777 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
|
За жал на оние од д.п.м.н.е.,ама за волја на вистината за цела држава,тој псеудоб,лгарин ја кажуваше само вистината и се она што ќе се случеше во земјата.
Интересно е што сега сите оние б,лгарски членови на дпмне најмногу плукаат на него ,а од него најголема корист извлекоа.Но треба да се каже тие постапуваат само по бугарската шема,таму историскиот дел каде соработувале со наци германија им е избришан како да не постоел,па така и овие од дпмне сакаат да го сторат истото,но пак ви велам потсетете се како се изналапавте со него. И на крај само да видите сега овој паторот што е и кој е ќе си грицнете од.. ,но за тоа покасно. |
||
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
зошто?
што би работел друго а е толку доходовно,ем да правиш што сакаш а да не одговараш пред никого? можеби ќе живее од неговата поезија? |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
DameMak ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
|
Еве што ќе каже пропаднат политичар кој си го смени државјанството во Бугарско:
„Георгиевски: Северна Македонија е најпатриотско решение“ http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=4CF7592CB9F67F49AEE308E1CE60387A Си останува доследен на епитетот што го стекна откако го видовме како премиер: Лаком лопов и продадена душа (ДО ДАСКА). Би си ја продал и сопствената мајка ако му се плати добро. ВМРОвската чиста душа го откачи ова суштество од партијата - па сега се обидува да ни продава предавнички патриотизам преку партија која нема ни 1% поддржка меѓу народот: да сме си го сменеле името во Северна Македонија. П.С. Баш ме интересира како ќе реагираат на ова ВМРО-ДПМНЕ. За продуваните од СДСх ич не ми е гајле, ама за ВМРО-ДПМНЕ - и тоа како ме интересира како ќе реагираат на најновата глупост од еден „мртов“ политичар. |
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
Блазе си ти
![]() |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
DragancoLeskoec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
|
Христо Ботев, бугарите ги имат едни од најдобрите револуционерни поети и тро бугарофил сум.
Изменето од DragancoLeskoec - 14.Февруари.2011 во 02:52 |
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
А зошто ти имаш бугарски потпис ?
|
||
|
||
![]() |
||
DragancoLeskoec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
|
Емил, сериозен сум.Љубчо не е државјанин на Бугарија. Изменето од Анастеа - 14.Февруари.2011 во 03:12 |
||
![]() |
||
|
Ако гледаме на тоа 30тина % од Македонците имаат бугарски пасош ... Во тие 30-тина % сигурен сум има и тука некои кои што пишат против него на оваа тема.
Е само тој ли е таков па негира народ и нација ? ? ? Анастеа : името и да не редам... не го сметам за политичар достоен ни за муабет, не пак за висока јавна функција. A кој политичар според тебе е достоен за муабет , уште повеќе за јавна функција ... |
||
|
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
![]() исто како мене
![]() |
||
![]() |
||
|
Каков бугарски пасош.Љубчо Георгиевски нема бугарски пасош.
|
||
![]() |
||
|
Ајде де и ти со тие муабети ... па овие слепците што се сега на политичката сцена барем 20% да беа како Љубчо ... ке видевме некој аир ...
|
||
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Бегај бе таму! ![]() Прво, некој што ме негира како народ, ми накалемува туѓи корени, ме прави крадач на историја, сака да ми го смени името и да не редам... не го сметам за политичар достоен ни за муабет, не пак за висока јавна функција. Второ, ми се обраќаат цревата кога (залудно) го спомнувам неговото име. Трето, кај мене е помножен со нула (види прво и второ) и не дискутирам повеќе за него! ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |