|
Викање |
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Автор | ||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
So pantomima! |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
zaguben
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
kiki_kiki
Сениор Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I ke vi se derraaaaaammmm!!!!!!
|
||
|
||
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pomalku ili povekje,site ve sakam
|
||
|
||
kiki_kiki
Сениор Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PA NELI MI KAZA OTI ME SAKASSSSSSSSSS
|
||
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas osobeno cuvstvuvam sloboda da vikam na tie sto gi sakam.
|
||
|
||
zaguben
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
STO NE MU KAZES STA SE DERES MANIJACE :) |
||
kiki_kiki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
IDAMMMMMMMMM OTKLUCI JA VRATATAAAAAAAA
|
||
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Doagjaaaaaj,saaamaaaa suuum!!!
|
||
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koga dvajcata se sakat i postoi ljubov izmegju niv treba izduven ventil??? od sto izduven???? Изменето од anakin - 11.Јануари.2009 во 22:19 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
zaguben
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
TREBA SAMA DA PROCENIS DALI SAKAS DA GO POMINES OSTATOKOT OD SVOJOT ZIVOT SO TAKOV COVEK.
DOBROE SEA ZA SEA STO SAMO VIKA DA NE POCNE I DA TEPA E TOGAS KE BIDE PO VUCI PO TEGNI |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Cek da mi tekne komentar..............????
Eve ne strese zemjotres pred nekoj den ........slab ama se uplasivme....pozelno e da ima slabi, pocesti, kako izduvni ventili za da ne udri silen katastrofalen...........eee!!! dragi moi taka i so vikanjeto............. Mora malku vikanje ......se razbira do odredena decibelna granica da se oslobodi negativnata energija da se dade do znaenje deka ne ni e sveedno , deka imame pravo na glas .....a posle toa .......posle dozd sonce gree ............ ke ni bide poslatko !!! Proverena rabota |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako sega ti vika posle koga kje dobie garanten list i upatstvo za upotreba kje te tepa nekako ide edno uz drugo, toa e uvod u agresija ono ne e nekoe pravilo, no jbg se slucuva a dali te saka???? ne ne te saka oti , ljubovta zabravuva sama po sebe nerviranje ima pravila i edno od niv e KOGA TE SAKAM NEMOZES DA ME IZNERVIRAS ILI POVREDIS |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |