![]() |
|
Кога вие би одобрувале бракови |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sekoj moze da naklepa deca i da im go zagorci zivotot, sekoj ne moze da bide onakov kakov e potreben za na zenata i decata
|
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Мада теоретски, и формално би можел да ти го опишам ова со изнадуени зборови, но постои таму во матично што мора да се помине пред да се стапи во брак...ама... ништо не прашуваат туку се онадуваат по тоа кафињата, каква ќе биде иднината е сега ова лепо твоето спакувано да им го испратиш таму, па ваљда некој сериозно ќе те свати.... иако супер си го напиша ова... само кој да го свати! |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
По мене кога ја би одлучувал дали може некои двајца да стапат у брак ја вака би праел.
- Ти бе море, шо имаш бе завршено ! - Ја...осмо и немам уште работа, ама ќе се трудам. - Коа ќе најдеш, јави се и да видам шо плата земаш, а до тогаш, мрш у пичку матер ! - Ама ние се сакаме ! - Море сакати да проодите, иш од тука да не ве пратам на штроење ! На жените и на мажите задолжителен преглед на канал да им видат задњица и предњица, а не после да ми се влечат по лекари. Комисија ќе доага да види домакинката шо знае да зготви, дали знае да пречека гости кога е мажот дома и кога не е, а младоженецот како барата со даљинско и колку може да се излежава и звучник ќе му се постави покрај уво со женски пискав глас да му се дере и уште многу други тестови како на пример кукла - бебе полна со мочка од непознат донатор да му моча у крило, за колку време може да смени пелени и колку е поспор се појако да му урла у фаца како сирена за авионски напад, трчање преку препреки со одврзани врвци и со торби во раце додека жена му кокетира со комшијата, дотеран да менува дихтун на глава, а да не се испрља оти го чекаат на свадба да биде кум...и такаа.. Изменето од zbunet - 13.Октомври.2008 во 12:26 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |