|
Косово ќе ја признае Македонија |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |||||||||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||
CIRKUZIJADA
|
|||||||||||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||
mislis Pristina i Atina
|
|||||||||||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|||||||||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||
...ај да видиме... Косово ја признава Македонија под нејзиното уставно име, и Приштина ќе го признае својот сосед под името Македонија, изјавил косовскиот министер за надворешни работи Скендер Хисени за Би-Би-Си. „Името на Македонија не е тема за Косово. Тоа значи дека Косово ја прифаќа Македонија под името кое таа го избрала“, изјавил Хисени. Ваквата одлука се
очекува да има последици во односите меѓу Приштина и Атина, која иако
не ја има признато независноста, ги призна пасошите на Косово. Изменето од moira - 13.Октомври.2008 во 22:28 |
|||||||||||
rhino
Нов член Регистриран: 28.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||
vidi vidi...bez nitu eden komentar od "hard ass" patriotite... dajte de nekoe mislenje ! Sto kako ?!?!
Po drugine temi mi go napravivte AVION so toa nepriznavanje na ustavnoto ime od strana na kosovo...aj sega ? |
|||||||||||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||
Изменето од nema sto - 11.Октомври.2008 во 18:57 |
|||||||||||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|||||||||||
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |