![]() |
|
Инцест |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Автор | |
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Никако, но подобро сега да ти беде тешко отколку покасно.
|
|
![]() |
|
devil6 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 21.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 62 |
да беше 4ти бар... штом сте 3ти не иде некако, родителите ви се 2ри а дедовците/бабите 1ви братучеди
|
|
![]() |
|
sladjana_d ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 31.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 45 |
fala mnogu za mislenjata, iako ne ve znam mnogu mi znaci ova. pozzz za site
|
|
![]() |
|
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
МНООООГУ ПОГРЕШНО, МНООООГУ ПОГРЕШНО.
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
..pa sepak ne sum sigurna sto da odlucam...
VE MOLAM za sovet. треба ли да се прашуваш што да одлучиш?
животот не е шпанска серија
во нормалниот живот роднините се само роднини
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
sladjana cim ste bratucedi bidete kako bratucedi i sakaj go samo kako bratuced i niso poise
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
што за совет-тргни се од него.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
sladjana_d ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 31.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 45 |
Pred nekoe vreme mi se sluci nesto strasno gadno...zapoznav eden tip i mnogu mi se dopadna,mu se dopadnav i jas nemu,razmenivme broevi i pocnavme da se druzime, da izleguvame, da se zezame...pocnavme kako drugari,pa toa prerasna vo neso poveke,i na kraj sosema odlepiv po nego,se vljubiv kako nikogas u zivotot... i togas se sluci ona strasnoto...doznavme deka sme bratucedi... treti bratucedi (a nasite ne se ni znajat)...potoa ostanavme samo drugari i ne zboruvavme za toa...se do pred nekoj den,koga otvorivme tema za toa dali bi bilo pogresno da bideme zaedno...go sakam mnogu, a i toj mene..pa sepak ne sum sigurna sto da odlucam...
VE MOLAM za sovet. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |