![]() |
|
Како знаете дека некој ве сака? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 13> |
Автор | ||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Кога знае да ме расположи кога сум нервозна , посебно кога ми е прв ден ПМС како денес
кога ме гледа на посебен начин со очи кои му светат , со насмевка на лицето кога сама осеќам дека му е убаво со мене кога сме излезени , без тој да ми каже кога ми се доверува за некои работи кога не ме прекинува кога јас зборам , а признавам дека сум некогаш бааги досадна и не ми текнува да престанам со зборење кога знае да ме изненади со некоја романтична вечера кога знае да попушти кога јас сакам да биде по мое кога знае да ме гушне кога осеќа дека се срамам во некоја незгодна ситуација кога прифаќа критики од мене без да се почувствува навредено .......................................... |
||
![]() |
||
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
|
После малку вино, сите изгледаме заљубени ![]() ![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
...koga te gnjavi za ...gluposti?
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
mariija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
|
pogledot da, se soglasuvam vo celost
|
||
"If you talk to God you're religious. If God talks to you, you're psychotic."
|
||
![]() |
||
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
|
true that ![]() |
||
![]() |
||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
|
![]() |
||
Incredible Blue
|
||
![]() |
||
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
|
никако изглеа...
|
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
![]() |
||
pillot ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 836 |
|
![]() ![]() |
||
bidi sekogash onoj sto vistinski si
|
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
Кога нема да пробува да ме смени ни внатрешно, ни надворешно...
|
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
koga mu nedostasuvam...
![]() |
||
![]() |
||
valentina-pp ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 198 |
|
ako e pred mene gledam nesto se poti,podgotnuva,izdisuva i se znae ima maka coekov so mene a ako ne go gledam a ja nasetuvam rabotata so moeto iskusno setilo izprobano do sega povele pati si velam ooooooooo ovaj ima maka ,zaljuben e ooooooooo ubav toj...
|
||
![]() |
||
FeaR ![]() Сениор ![]() ![]() False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
|
neprimetuvam toa jas...glupicok sum
![]() |
||
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
damn...
![]() |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
..и кога слушаме иста музика!
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |