|
Треба ли да биде изграден храмот во Еруса |
Внеси реплика | страница <1234 9> |
Автор | |||
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Шалом дешаде! Извини но јас зборувам за ХРИСТОС - Совршениот Храм на Совршениот ***ам. Јас невикам дека твојот е апсолутно грозен или така нешто, туку само дека не е споредлив со совршениот! Шалом! |
|||
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
|||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Добро бе шо ти толку против Спирос? |
|||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|||
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И уште една опомена за Спирос!
|
|||
Do what is right, come what may...
|
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ushte eden "touched" za deshad!
Prviot beshe za imeto na Boga, a sega za gradbata na hramot. Изменето од Messenger - 02.Октомври.2008 во 01:16 |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
deshad
Сениор Регистриран: 13.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 1350 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па зарем не знаеш дека тој храм е веќе изграден?!!! -Побратиме има јасни патокази кои водат до него:----> ИСЛАМ. Изменето од deshad - 02.Октомври.2008 во 00:42 |
|||
spiros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Нема разлика за сите оние кои се ВИСТИНСКИ во ХРИСТА!
|
|||
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
|||
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
и мое исто, но јас сум Христијанка, ме интересира разликата помегу мене и тебе, како то не си Христијанин а најголемо богатство ти е како што велиш самиот “ЕВАНГЕЛИЕТО во Крвта ХРИСТОВА!“ ме разбираш што те прашувам? |
|||
spiros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ЈАс не се страмам од ЕВАНГЕЛИЕТО во Крвта ХРИСТОВА! Тоа е моето најголемо богатсво!
|
|||
|||
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Секој кој го тврди тоа мие брат и сестра који ги ценам повеќе од себеси! Шалом! [/QUOTE] znaci si Hristijanin, bidejki Hristijanstvoto go trvdi tokmu toa, ili? |
|||
spiros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Секој кој го тврди тоа мие брат и сестра који ги ценам повеќе од себеси! Шалом! |
|||
|||
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Спирос па зарем православната цркав не го тврди токму тоа дек совршенството е во Исус?
|
|||
spiros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Шалом Sunny! Има само едно совршено православие, совршено јудејство, совршен ислам, ... она во ИСУС! Шалом! |
|||
|||
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
spiros, izvini ti pravoslaven si? niso licno cista radoznalost
|
|||
spiros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Елхамдулилах! ХАЛЕЛУЈАХ! Шалом побратиме дешад! Небото со сите Ангели Господови се радува кога еден единствен човек ќе се согласи со Вистината на Исусовиот Совршен И****! Да ми ги дадеа сите баклави на овој свет, не ќе моќеа да ми ја облажат душата толку, колку твоето скржаво : .., ама ајде. Затоа Алах ќе те награди и ќе ти ја открие тајната на Неговата Милост (Христос)! Иншалах!
Да побратиме, треба! Но не така како што тоа го посакуваат и планираат оние кои му се противат на Оној, Кој во Исус (наместо земја или човечко семе ) за спасение на сите луѓе се отелотвори. Иншалах во тој вечен Храм да бидеме ти и јас (јас и ти) и сите луѓе, еден до друг вградени! АМИН |
|||
|||
Внеси реплика | страница <1234 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |