|
Франција ја поддржува Атина во спорот со Скопје |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | ||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bi dodal na prethodniot post , NE DIRAJ GOVNO DA TI SMRDI ..... za zal , amerite i slicnite nim , bocnaa tokmu vo septickata jama na evropa ... kosovo i kosovskite slbanci ......
|
||
Blue Magic
Група Регистриран: 15.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 94 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Немој бе. Од каде овие информации. За разлика од тебе Ја имам прошетано скоро цела Албанија со исклучок на планините околу Кукс и цела Грција. Грци во Албанија има околу 40000 а албанци во Грција има над 300000, со тоа што грците се вешти во искривување на вистината. |
||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а бе ти ако сакаш и со Хунзите гушкај се, ама јас како МАКЕДОНЕЦ имам само едни браќа на овој бели свет, а тоа се Србите... |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a koga velis deka so kosovarite nikoj ne saka da zivee zaedno , tuka si sosema vo pravo ... duri ni Makedonskite albanci od sarplaninskite sela koi za vreme na voenata kriza i teroristickiot atak vrz Makedonskata drzava od strana na kosovarite a potpomognati od nekoi vnatresni strukturi , cje ti posvedocat deka najgolemiot zlocin vrz niv go izvrsile tokmu tie ... kosovarite
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
toskite od juzniot del ? mislis na grcite vo saranda , valona , djirokastro i kompletno celiot juzen del ????? ... ma gledam jas dobro e poznavas istorijata na svojot narod ... i drzava .... albanija
|
||
Blue Magic
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Призренската лига е пропадната работа баш како и голема Србија. Во случај да се обединат Албанија и Косово ќе настане граѓанска војна во Албанија Бидејќи тоските од Јужниот дел на Албанија не сакаат да живеат заедно со косоварите. Доволни им се гегите од околината на Кукс . |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mozes za promena da se baknes i so nekoj francuz .... moze da e i od arapsko - afrikansko poteklo .... neli i francuzite ni " dadoa" bezrezervna poddrska 2001 - ta pa nekako e podzaboravija vo medjuvreme , a sega kako sto gledam , uste pogolemi " prijateli " ni stanale ......
|
||
Blue Magic
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Какви браќа какви црни камења. Тоа браќа го измисливте вие србите за да не шетате по тавани. Попрво ќе се гушнам со боа него ли тебе брат да ти викам.
|
||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Човек кој толку тропа против неговите браќа Срби, тој сигурен биди Мирослав дека не е Македонец...
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Искрајно незнам дали тебе да ти верувам или на Рускиот амбасадор во ОН,ваљда ти си ми посигурна варијанта. |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
interesno e sto obvinuvas bez pritoa da kazes dali iimas voopsto svoj stav ...... ili i tvojot stav e istiot kako onoj na prizrenskata liga ? ..... a dokolku si Makedonec ili Makedonka , cisto se somnevam deka voopsto znaes sto zboruvas .... i so kogo voopsto zboruvas ... so satelitite mozebi ???? ..... ili , sekoj eden stav , na sekoj eden Makedonec koj ne se poistovetuva so tvoite frustracii vo odnos na eden narod , po avtomatizam istiot toj e srboman ? ..... pateticni ste site vie ( ova uslovno ) , VELIKOMAKEDONCI koi ste proevropski nastroeni .... mozebi od srbija cevlite gi brisat Rusite , medjutoa od NAS MAkedoncite gi izbrisa i se uste gi brise sekoja edna bitanga od " prijatelskite " zemji na eu .... vprocem , Rusite kolku sto znam , ne pobaraa od srbija da go smeni imeto kako sto od nas toa go baraat nasite " prijateli " ......
|
||
Blue Magic
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Грузија е чергиче на САД а вие сте на Русија и кога ќе го добие Русија тоа што сака на Кавказот ќе го признаат Косово а вас србите ќе ве фрлат во ВЦ шоља за да им се затни одводот на европјаните. |
||
Blue Magic
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Немам и за нив убави зборови, баш напротив. И кажи ми која е разликата помеѓу нив и србите во 90 тите. Ги ценам Албанците од Јужните делови на Албанија кои кога беше војната во 2001 застанаа на страната на македонците и признаа дека проблемите не се решаваат со оружје. |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Грузија е чергиче за Русија.Србија во 9ти век не постоела како држава,лупаш глупости
|
||
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |