|
Глупави стихови во песните |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | |
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е читајте го само текстов од една песна што ја слушнав, по идиотска песна немам слушано:
Горим, знојим се за свој живот борим се пулс ми пипају где ме боли питају и траже, траже жариште траже ....................... кад ми куцне задњи час ти чеш бити мој бајпас Ууууууууууууууууууф...... |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma postacu plava i bicu kucka prava
leci cu sa njim da te ponizim tebi tesko bice al' poslacu ti pice na njemu posveta bas je slatka osveta. |
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ал код тебе су још увек моје гачице.........Гога Секулич |
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја не волим како се облачиш,
ни како изгледаш, не волим то како говориш, све је лаж, све је лаж... Ова е дел од рефренот на песната од Милица (учесничката во Операција Триумф).........и се вика САВРШЕНИ ПАР......ај најди нзс на насловот и текстот во песната....... |
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оти бе? |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moj se dragi u autu voza,
a ja jadna u sumi kod koza!!!! |
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e fer izvadeno vakov kontext na prekrasnata pesna na Giboni Изменето од anakin - 01.Јануари.2009 во 15:21 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dajem ti verse i note
Sve moje šarene perle na dar Još te mogu pjesmom kupiti Lukavo i slatkorjeèivo Još uvijek mogu ti podvaliti ljubav |
|
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Celo selo smr4e belo
|
|
KungFuPanda
Нов член Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti si kerko tatin sin
|
|
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
DarlinG
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.youtube.com/watch?v=H16l-lJG-sY
pesnava e znaci otrov!!!! |
|
|
|
DarlinG
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hrvatska pesna
coko coko cokolino.... http://www.youtube.com/watch?v=FDCLb7ms0vQ koj nema da prsne alal da mu e |
|
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti propadas propadasssss
jer se drogiras.. bozee..edvaj se sobrav od smeenje Изменето од Eli - 18.Декември.2008 во 20:55 |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |