|
Опремата на учениците на часот по физичко |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
Shaxito
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fizicko?? Nikoj ne go svaka kako seriozen predmetot. Niti samiot profesor koj go predava A ne pa UCENICITE.... Jas na fizicko si odam na kaffe a dodeka maskite si igraat fudbal I nikoj ne nosi oprema... Si odime naprceni vo farmerkicinja a moze i patiki nekoj taka nekogas da se zgresi da oblece...
|
|
''Ceni se samiot ako sakas da te cenat i drugite''
|
|
dark
Сениор Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam deka treba da bideme unificirani na casovite po fizicko
no po prifatliv mi e predlogot na majkl zasto sega imame 3 casa vo nedelata fizicko i jas treba sekoj vtor den da mknam oprema pa posle da se pravam ziva voda na casot za na kraj po 10 minuti da kasnam na sledniot cas za da se spremam vo soblekuvalna |
|
faster then light :D
|
|
neo_wmaster
Сениор Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Celosno se soglasuvam so tebe. Vezbame gimnastika, ku**i, palci. Planinarenjeto e mnogu pozdravo, otkolku da se macime vo sala. |
|
I love Daphne Millbrook.
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
физичко? што беше тоа?
зафрканција на страна, мислам дека како што има униформи по школиве, треба да има опрема и по физичко, сите ќе си бидат унифицирани на часот најубаво да бидат со логото на школото и со македонското знаме |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
море да дојдете кај мене на физичко.... нема да се мрднете две недели... што имам еден професор... цела година ме гледаа со ќесето опрема како се шетам
|
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i toa kako,zasto samo drememe na cas.opremata ne e zadolzitelna,maskite igraat fudbal,a zenskite lezat vo soblekuvalna...
|
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никаква! Предметот „Физичко„ треба да се укине целосно(освен во средно фискултурно и факултет за ф.науки) и наместо тоа да се воведе лесно планинарство и одење на планина секој петок, а облеката да биде соодветна на временските услови.
|
|
CRESA
Сениор Регистриран: 18.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 134 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
CRNI SORCEVI...I BELA MAICA....
ABE MAKEDONCI SME NIE ILI....ZOSTO DA NE BIDE OPREMATA ZOLATA SO CRVENA??????? ZOSTO DA NE SE GLEDAAAT OD SITE STRANI MAKEDONCITE.... Изменето од mamma - 13.Септември.2008 во 13:35 |
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |