|
Комплекс |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
U taa sto se zaljubuvam istovremeno i se plasam oti se ponasam kako da sum zaposlen kaj nea
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa zarem postoi covek bez kompleksi No ne sekogas covekot zboruva za svoite kompleksi,naprotiv,mislam deka tie se pocesto vo svetot na nesvesnoto a se kompenziraat na razlicni nacini ili se projavuvaat vo odnosite i reakciite kon drugite licnosti.
Iako ima mnogu lugje koi i ne se tolku iskompleksirani kako sto se prikazuvaat,tuku so svoeto postojano zalenje baraat samo povekje vnimanie i komplimenti,odnosno toa im e nacin da izvlecat sto povekje pofalbi od koi imaat bolna potreba. |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E vakva sakam...i vakva e celo vreme mi e i niz doma
Изменето од zbunet - 08.Септември.2008 во 19:38 |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima mnogu shto patat i od komplex na,...."povisoka" vrednost!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene svarno mi se zolti zabite da koli potkocuvaat na semafor mislejki deka se upalilo zolto svetlo, ama po malce sum pokvaren i se kezam bas togas
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa e zatoa sto iskompeksiranite licnosti kaj sebe premnogu im pridavaat znacanje samo na negativnite "neshta"
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
Рокси
Сениор Регистриран: 06.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи мотивирана сум да ја отворам темава после разговор со една другарка...
Постојано девојчево ми се жалеше дека и се многу жолти забите, или дека е многу дебела (што воопшто не е точно), дека има голем нос, дека има многу светол тен... итн... Значи, зошто се луѓево толку искомплексирани, зошто неможат да ја видат нивната убавина итн итн Ајде да подискутираме за нивната психа и проблеми |
|
Eternity is a mere moment.. just long enough for a joke!
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |