![]() |
|
Операција триумф - музичко реално шоу |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 32> |
Автор | ||
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ja rekov
probuvav da prakam poraki na brojot na aleksandar, ama mi pisuvase ''sent failed''.sto znaci deka nemozelo da se prakaat poraki za aleksandar. a koga se javiv odma me povrzaa. |
||
![]() |
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
Според мое мислење полуфиналето и финалето на Операција Триумф беа тотален дебакл, катастрофа, школски пример за тоа како не треба да биде организирано едно шоу. Како и секогаш не можеа да си дозволат да победи Македонија.
Александар кој беше 13 пати фаворит, одеднаш се најде на третото место, наводно се просветлија гледачите и решија да му ја дадат својата подршка на Аднан.Но ништо не може да го промени фактот дека единствено Александар е морален победник. |
||
![]() |
||
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
|
Катастрофа! Вистинско разочарување на крајот. |
||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
ГО ПРОЧИТАВ ТОКМУ ТВОЈОТ КОМЕНТАР СО ЕДНА ФОРУМЏИКА ТУКА, А ИМА И ДОСТА КОМЕНТАРИ НА `А1`... А ДЕЧКОТО `ЛАДЕН`, ТАКОВ СИ Е МИСЛАМ СМИРЕН, ПРИБРАН... ЗАРЕМ ТРЕБА ДА РИПА КАКО МАЈМУН, КАКО `НЕКОИ` ТАМУ, САМО ДА Е У ЦЕНТАР НА ВНИМАНИЕТО... СЕ ДОКАЖА ТОЈ КАКО ШТО ТРЕБА, ЗА РАЗЛИКА ОД `НЕКОИ`... ![]() |
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
Можеби и затоа Александар беше толку ладен...се му било јасно
п.с и мојата порака стаса откако заврши се |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
РАЗНИ МИСЛЕЊА И КРИТИКИ ДО ОДРЕДЕНИ ЧЛЕНОВИ - СТУДЕНТИ...
МНОГУ КРИТИКИ УПАТИВТЕ ЗА АЛЕКСАНДАР... МОЖДА НЕ БЕШЕ НАЈДОБАР ... НО СЕПАК СЕ ВИДЕ ДЕКА НЕ БЕШЕ ПРАВЕДНО `АПСОЛУТНО` ... И МАЛИ ДЕЦА КАКО МОИТЕ СФАТИЈА ДЕКА Е НАМЕСТЕНО ... ПОСЛЕ 3 МЕСЕЦИ ФАВОРИТ И ТОА АПСОЛУТЕН, КОЈ ГИ ВЛЕЧЕШЕ ОКОЛУ 60 ПА И ДО 74% ВО ПОЕДИНИ `ГАЛИ`, НА САМИОТ КРАЈ ДА ПАДНЕ НА 4-ТО, И НА 3-ТО МЕСТО. ДАЛИ ХРВАТСКА ТВ НОВА ГО ЗЕЗНА НА КРАЈ, ИЛИ СЕ БЕШЕ ОДНАПРАД ДОБРО СКРОЕНО... А КОГА СТАНУВА ЗБОР ЗА ВУКАШИН И АДНАН, ТИЕ НЕМАА ОБОЖАВАТЕЛИ КАКО НАШИОТ, ИЛИ СЕГА ЌЕ МЕ ДЕМАНТИРАТЕ ДЕКА СЕ СМЕНИЛО НЕШТО ... СЕ СМЕНИЛА ТАКТИКАТА, ГИ НАПОЛНИЛЕ ЏЕПОВИТЕ ОД СМС ПОРАКИТЕ, А ПАТЕМ ЧИТАВ КОМЕНТАРИ КАКО СМС ПОРАКИТЕ ПРИСТИГАЛЕ ПОСЛЕ 00,00 ЧАСОТ... |
||
![]() |
||
SRNA_ ![]() Нов член ![]() Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 20 |
|
Финишов на ОПЕРАЦИЈА ТРИУМФ ми заличи повеќе на фабрика за пари преку прибирање смс пораки.Е ако де навикнати сме ние да си фрламе парички,та не сме за една смс порака сиромаси,ние сме за многу повеќе.
Ако нешто пак ни значи како утеха,ке си признаеме да привлекуваше внимание ОТ,едноставно имаше забава во шоуто. |
||
![]() |
||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
|
ај па вие па... ќе им пече палачинки таму... мислам дека има повеќе шанси така да се прослави....
![]() |
||
![]() |
||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
![]() |
||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
![]() |
||
^italina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
|
Sramota be aman, koalata pobedi. So vokali kako Vukasin, Sonja, Igor pa donekade i nasiot Aleksandar pobedi eden narodnjak so ne znae bas i da pee. Ama toa ti e, ogromno lobi i ogromni pari frleni na nego. Samo ne znam so ke mu pravat tie od Universal sega-SIGURNO :) ke go napravat zvezda
![]() ![]() ![]() |
||
A closed mouth catches no flies
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
toj bre samo po turski svadbi moze da pee ... ionaka nisto ne razbiraat od muzika
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |