|
Среќа |
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Автор | |
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Srekjata e relativna rabota,kolku lugje tolku mislenja...
sve zavisi od apetitite na sekoja individua. |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toj sto rizikuva........ pobrzo i pojako ja spoznavuva srekjata...........
toj sto sedi inerten i ceka mozaikot sam da se sklopi............... eeeeeeeeeee , toj ke rece deka nema srekja............ |
|
Astra
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
среќата е релативна работа.
|
|
What you see,hear and feel is not always true.
|
|
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ooooooooo.....srejko moja.....
.........usrejkime......... hehe salbo pishesh na temava????????????????? |
|
konan
Сениор Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
site vikame postoi ili ne no koga imame problem site sakame da iamame srekja koga se molime vo crkav site barame srekja i ljubov sepak srekja a definicijata za nea isto i kako za ljubovta misterija |
|
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
srekni mozat da ne napravat milio mali srekjni odnesuvanja dali e toa nekoja SMS poraka,pregratka od nekoj drag........predizvikuva cuvstvo koe go pobeduva stravot i nesigurnosta ( i me pravi srekna).
|
|
Didi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Srekata e cudna,ima cuden karakter,zasto samo sto ke pomislis deka s go nasol vistinskoto momce... ke ti raskine heheheh,a ne ni zapocnuva ako si najdes momce,vistinskata sreka,od onoj vid sto trae dolgo,bara mnogu rabota....
|
|
Didi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A sto ve pravi srekni vo edna vrska?
..eve za mene.... srekna me pravi koga ima mnogu pocituvanje,doverba,koga nema ljubomora,koga ima sloboda na partnerite,smisla za humor,romantika i najvazno e mnogu mnogu ljubov. |
|
Didi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.... prvo treba da sakas za da bides sakan,ne moze obratno.Ako i partnerot go misli istoto site ke bidat srekni..
|
|
konan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i toa nezavisno kade se zbori za nea dali vo psihologija ili wc |
|
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cudno prasajne velis dali sne sposobni paa srejkata e za sustestva od covecki vid i samo tie mozat da uzivaat vo nea no prasajneto bi bilo pologicno ako zememe vo predvit deka postojat subjekti koi sto ni gi ogranicuvaat sansite za srejka a slobodata bara zrtvi ...................................... |
|
Didi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.. nekoi luge se srekni koga se zaljubeni,nekoi na svoite deca.....mislam deka postojat 3 osnovni vidovi na sreka:zivotno zadovolstvo,cuvstvo deka nekomu si mu potreben i cuvstvo na pripadnost kon nekogo sto e po znacenje povredno i od samiot covek
|
|
konan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Didi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
konce koi osobi mozat da recat deka imaat vnatrena sreka???????
Sreknite luge ne se bas site uspesni,bidejki se posebno nadareni,imaat ubava profesija ili nadprosecna iniligencija,sekoj covek ima bar po edna vistinska moznost vo zivotot da bide sreken,no dali sme sposobni ili podgotveni da ja zgrapcime ....... |
|
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |