![]() |
|
сте заплакале ли на некој филм? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 8> |
Автор | ||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
И на серијалот "Опстанок" |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
|
i toa kako ne mi treba mnogu
|
||
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
||
![]() |
||
dejanpp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
|
a da
|
||
![]() |
||
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
|
ne placam.. ne sum ligla.. pogotovo ne na filmovi..
pustiv solza samo na I'm Sam
![]() |
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
||
![]() |
||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
|
некогаш можат да ме расплачат некои филмови со убави реплики.... а некогаш многу ме натажуваат филмови со стари луѓе кои живеат сами...
![]() |
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
Ејј...Да тој...
И на тој плачев. ![]() |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
![]() |
||
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
|
Животот е убав...бев најблиску до тоа
![]() |
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
Речиси
![]() Глуп пубертет ![]() |
||
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
мислам дека го празнеше насобраното од цела претходна недела...
поголем број од солзите ги пушти заради друго... јел тако??? ![]() |
||
![]() |
||
|
Магарешки рикав на Титаник. Цела бев црвена, и плачев и после филмот. Пусти хормони. Се ми се насобра
![]() Исто рикам и на Тетратката... |
||
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Uhh....vo Petokot na Titanik
![]() |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
![]() |
||
BoaVista ![]() Сениор ![]() Регистриран: 24.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 124 |
|
The green mille
A walk to remember Brave heart ![]() Изменето од BoaVista - 02.Јануари.2010 во 01:21 |
||
![]() |
||
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
|
epa mozhele poinaku da go napravat filmot de... bi mozhel i da se smeam, pa da bidam smeshko...
se zavisi od sodrzhinata ![]() < id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" =""> |
||
![]() |
||
|
Уствари он знае како што ќе биде, ама пак си плаче( ![]() ![]() |
||
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |