![]() |
|
Дали времето влијае на вашата состојба? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 8> |
Автор | |
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Абе кој го шмиргла времето.....
|
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
kaj mene poveke vlijae vremeto od dobra devojka
![]() |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
na mene vremeto ne vliae
ama dobra devojka ....vliae ![]() |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Navistina deluva na mene.........
i toa : pokacuvanjeto na vlaznosta....... atmosferskiot pritisok........ elektricnoto praznenje....... kombinirano so ciklonska aktivnost...... vlazna i smrznta padavina....... deluva obratno proporcijonalno...... so brzinata na moeto funkcioniranje..... kako vo samata hemija na mojot organizam....... taka povlijatelno na moeto psihicko funkcioniranje ... ![]() ![]() Изменето од bijonse1 - 20.Април.2009 во 00:07 |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Koga e soncevo sakam da setam i sum premnogu raspolozena,a koga e vrnezlivo i oblacno mi se spie,ne mi pravi muabet,pa duri znam i da se skaram
![]() |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Prvin nie vliaeme na vremeto,
posle toa ni se vraka |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
ne,nazalost
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
da,mnogu mrazam dozd. si sakam sonce celo vreme ili sneg 1 metar vo zima (ama suv po moznost). i na leto obozavam da nakisnam na silen dozd
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
da ...mnogu vlijaat na mene i mojot organizam zatoa sto sum metereopat
![]() |
|
![]() |
|
Goldi ![]() Сениор ![]() ![]() ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
Vremenskite uslovi vlijaat na nasiot organizam, a dokolku reakciite na nevrovegetativniot sistemne se soodvetni nastanuvaat tegobi: zamor,glavobolka, vrtoglavica, pospan ili nesonica,depresija, precki vo koncentracijata i vlosuvanje na sostojbata na bolnite organi.Vremeto odnosno negovite promeni vlijaat i vrz zgolemuvanjeto na brojot na srcevi udaru, se javuva zgolemeno cesanje, nervoza, bolki vo koskite, astma.Vremeto ne mozeme da go promenime no mozeme da go promenime nacinot na koj toa vlijae vrz nas. Mnogumina od nas se cuvstvitelni na promenite na vremeto a ne se ni svesni za toa.Esenta nosi mracno raspolozenie a vetrovitoto vreme gi zgolemuva alergiite, dodeka pak letoto nosi nekoi svoi opasnosti i tegobi.
|
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
метеопат невиден сум... не може ништо подобро да ме расположи од сонце после дожд и не може ништо повеќе да ме онерасположи од дождливо утро...
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
Klapsomun ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
mislam deka ne
|
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
nazalost da
![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
како си поминуваат годините така и промените на времето се почесто ми предизвикуваат немир
кога е облачно,врнежливо,тмурно,магливо,тоа е прав хаос за мојата глава и моето расположение...често сум конфузна,тажна,нетрпелива кога ќе изгрее сонце станувам нова личност ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |