IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Дали времето влијае на вашата состојба?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали времето влијае на вашата состојба?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 8>
Автор
Порака Обратен редослед
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Статус: Офлајн
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2009 во 00:30
Абе кој го шмиргла времето.....
Кон врв
lane62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2009
Поени: 7583
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lane62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2009 во 00:26
kaj mene poveke vlijae vremeto od dobra devojkaголема%20насмевка
Daj više odmora jeziku nego rukama!
Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2009 во 00:06
na mene vremeto ne vliae
ama dobra devojka ....vliae
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2009 во 00:03
Navistina deluva na mene.........
i toa :
pokacuvanjeto na vlaznosta.......
atmosferskiot pritisok........
elektricnoto praznenje.......
kombinirano so ciklonska aktivnost......
vlazna i smrznta padavina.......
deluva obratno proporcijonalno......
so brzinata na moeto funkcioniranje.....
kako vo samata hemija na mojot organizam.......
taka povlijatelno na moeto psihicko funkcioniranje ...

Изменето од bijonse1 - 20.Април.2009 во 00:07
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2009 во 13:22
Koga e soncevo sakam da setam i sum premnogu raspolozena,a koga e vrnezlivo i oblacno mi se spie,ne mi pravi muabet,pa duri znam i da se skaram
Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2009 во 11:33
Prvin nie vliaeme na vremeto,
posle toa ni se vraka
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2009 во 11:32
ne,nazalost
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2009 во 02:57
da,mnogu mrazam dozd. si sakam sonce celo vreme ili sneg 1 metar vo zima (ama suv po moznost). i na leto obozavam da nakisnam na silen dozd i si sedam dodeka ne prevrne
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2009 во 11:01
da ...mnogu vlijaat na mene i mojot organizam zatoa sto sum metereopat
Кон врв
Goldi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ЗЛАТНО МОМЧЕ

Регистриран: 10.Ноември.2008
Поени: 7729
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Goldi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2009 во 22:33
Vremenskite uslovi vlijaat na nasiot organizam, a dokolku reakciite na nevrovegetativniot sistemne se soodvetni nastanuvaat tegobi: zamor,glavobolka, vrtoglavica, pospan ili nesonica,depresija, precki vo koncentracijata i vlosuvanje na sostojbata na bolnite organi.Vremeto odnosno negovite promeni vlijaat i vrz zgolemuvanjeto na brojot na srcevi udaru, se javuva zgolemeno cesanje, nervoza, bolki vo koskite, astma.Vremeto ne mozeme da go promenime no mozeme da go promenime nacinot na koj toa vlijae vrz nas. Mnogumina od nas se cuvstvitelni na promenite na vremeto a ne se ni svesni za toa.Esenta nosi mracno raspolozenie a vetrovitoto vreme gi zgolemuva alergiite, dodeka pak letoto nosi nekoi svoi opasnosti i tegobi.
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2009 во 19:16
метеопат невиден сум... не може ништо подобро да ме расположи од сонце после дожд и не може ништо повеќе да ме онерасположи од дождливо утро...
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
Klapsomun Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2009
Поени: 2050
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Klapsomun Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2009 во 17:57
mislam deka ne
Кон врв
Sunny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Fantasy girl

Регистриран: 01.Октомври.2008
Поени: 19874
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sunny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2009 во 15:33
nazalost da тага
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!    
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2009 во 15:02
како си поминуваат годините така и промените на времето се почесто ми предизвикуваат немир
кога е облачно,врнежливо,тмурно,магливо,тоа е прав хаос за мојата глава и моето расположение...често сум конфузна,тажна,нетрпелива
кога ќе изгрее сонце станувам нова личностголема%20насмевка
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 8>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.