|
Спектакуларни апсења, борба против криминалот |
Внеси реплика | страница <1234 15> |
Автор | ||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...a be ,..ne za drugo...
...da si pochne nov zivot,.. ...nikoj ne dava deneska nishto na veresija ,..a, kamoli onie vo,..kolumbija li bea?... |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ербапна некоја .. збор нема
|
||
DameMak
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Лично ама преку општото. Не ми дава само мене лично Груевски субвенции за тутунот. Тоа е политиката кон земјоделството. На тоа мислев кога реков дали работи и за мене или само за него. Ама Грујо го дискутираме под друга тема - ќе не искара Анастеа. Оваа хуманисткава Чочоровска ме загрижува а и Сител со веста за нејзиниот хуманизам ... |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"ехе - па јас им давам шанса на сите политичари да видам дали тие работат во моја полза или само за своја полза.
И реков на почетокот - знаеш и ти и другите форумџии дека јас го поддржувам Грујо зашто се уверив дека работи до сега во моја полза." ...i pretpostavuvav deka e neshto lichno...shtom od petni zili se pravda sekoj negov chekor! ...jas gledam samo opshto shto nekoj pravi,..za site ili povekjeto,..a ne poedinechno na nekoj ,..ili za sebe lichno ... |
||
||
DameMak
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Хаха - баш ме насмеа - |
||
DameMak
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Хехе - па јас им давам шанса на сите политичари да видам дали тие работат во моја полза или само за своја полза. И реков на почетокот - знаеш и ти и другите форумџии дека јас го поддржувам Грујо зашто се уверив дека работи до сега во моја полза. Арно ама - ако видам дека нешто ќе забегаат - реагирам и критикувам. Ова со Чочоровска - и не мора да испадне како што се плашам дека ќе ја помилуваат - ама веста е објавена прво на Сител, и е многу бизарна па дури и патетична (ако не е вовед во нејзино помилување). |
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....ja bi i ja vratil i robata ,...so sebojata!
si zasluzila zenskata! |
||
||
DameMak
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е тоа ме вџашува ... |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
разочаран ? ..... ако си толку сентименатлен и правдољубив , не знам како до сега не си се разочарал
|
||
DameMak
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе јас се надевам дека нема да се изглупираат и да ја пуштат, ама ако такво нешто се случи - ќе бидам многу разочаран. |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е па некако мора да се најде ваљан разлог за помилување
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa?!...i sega ...ke ja pushtat samo za toa?...
...hahahaha,..tipichna makedonska ,... posla!glupa |
||
||
DameMak
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Го поправив линкот.
Абе мене ми мириса на ситна селска финта - Ај ти беси се - јас ќе се дерам дека се бесиш, а веста ќе ја пласираме во медиумите и ќе чекам помилување. |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро де, жената спасила друга затвореничка
|
||
Внеси реплика | страница <1234 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |