|
Се чудам... |
Внеси реплика | страница <1234 115> |
Автор | |
svetosparki
Сениор Регистриран: 27.Октомври.2013 Статус: Офлајн Поени: 694 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se cudam.....Eden saat,a go nemapotpisot na Valerija....svasta
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се чудам и не можам да се изначудам... |
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се чудам колку енергија потроши пријателов на телефон
само за да праша дали ја трефнал вистинската продавница!
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
д4 б3
Сениор Регистриран: 17.Јули.2014 Статус: Офлајн Поени: 1206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ова е за тема "каде е логиката а каде разумот"
|
|
old d4b3
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дошле луѓето на плажа и заврна дожд. Па се чудам зошто бегаат, кога и онака веќе се мокри? |
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se cudam sto nemozam da pisuvam kako porano ...pa si pustam repliki, covecinja..sto li uste ne...kolku da vi kazam i vie da ne se cudite
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од Џимиот те бендисуват гнездото значи...стокми си де шо чекаш
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ништо нема да ми фали, само да си стокмам како твојата фризура од аватарот и таман ќе сум |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е не се чуди де толку Шефке, ќе си бидеш црнка, што ќе ти фали?
|
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се чудам под кои сенки да се кријам летово, а да не поцрнам ко да сум од Зимбабве |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не се чуди де, ја еднаш сменив кожата на челото до сега
|
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...кај ќе се кријам летово, ако уште во април имам тен како да сум била на одмор па дури почнав и да се лупам... |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Psima do osam kilograma dozvoljena šetnja po Delta Sitiju!Јас сакам животни, дури и животните ме сакаат мене Ама кучиња во трговски центар? Абе ајде... Се чудам на паметот на луѓево. Да станува збор за оние service dogs, не знам израз на македонски, па разбирам. Ама ова од помодарство ли е од што ли е..
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сама на себеси си се чудам бе ... ништо страшно ...
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Внеси реплика | страница <1234 115> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |