![]() |
|
Бумбар и слободата на говорењето |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 14> |
Автор | ||
annaja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Има еден што се претставува како Владо Павлов,е он незнам дали воопшто нешто работи,затоа што секојднево во сите телевизии во сите емисии во живо,во секое време,почнувајќи од утринските програми,па се до вечер во јади бурек. Редовно се јавува,нема утка.Многу е досаден,како расипана плоча е...
![]() |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
И чичко Љубе од Велес, па дедо Митре од Кичево, тетка едикоја од Штип ![]() |
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
богами, емисијава е толку добра што и јас, ако би имал пари би си направил емисија на тв во која ќе си пуштам луѓе да ги фалат моите дела и ќе ги плукаат сите што мислат спротивно, а кој ќе сака да пројаде бурек, одма го исклучувам...
глупости бе еј... дај нека преќинат да ги загадуваат нашите медиуми со вакви политички манипулации, без разлика за кого се направени... а инаку, најдобар гледач што според мене се јавил во емисијата, беше еден што кога се јави рече „леле колку е убава водителката, ви ја обожавам емисијата“ и т.н. пофалби... ама после, кога се отвори, ја збуни водителката и верувам и другите кои работат таму ![]() |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
|
Не сум во можност постојано да ја гледам емисијава...
...но тогаш кога ја гледам и кога ќе се јави дедо Ѓоре од Охрид...
ми е мерак да го слушам ........
![]() Тања ..израсна и созреа ...со Бумбаров... и ми се бендисува
што сега е многу .... поодлучна .... за разлика од нејзините почетоци
![]() |
||
![]() |
||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
|
![]() ![]() Не дека се нервирам многу, туку тоа е повеќе како досада што ме убива ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
![]() |
||
marsovec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
|
Заради вакви будалаштини и им е падната гледаноста, сигурно повекекратно, но не е важно кога во прашање е политика а не медиумска презентација.Така си е тоа кај нас. ![]() |
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
![]() |
||
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
|
30 - 40 луѓе во БУМБАР... Турбо демократија ![]() |
||
![]() |
||
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
|
Ф. Бабо...зошто да се нервираш без потреба ... смени канал и ...решен проблем....
![]() Но баш ме интересира ...што е тоа ... што те ..тера да гледаш и да се
..... нервираш ....
![]() |
||
![]() |
||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
|
Емисијава толку ме нервира. Се едни исти луѓе се јавуваат. Не знам како некои луѓе не приметуваат колку е провидно сето тоа, па ја оценуваат емисијава како добра.
Замислена: не знам дали имаш приметено дека "народот" за кој што збориш, се всушност 30-40 исти луѓе. ![]() |
||
![]() |
||
|
Марсовец..остај го сега Миленко и рекламите...
муабетот е за емисијата Бумбар и слободата на говорењето.. Велиш..народот не бил едуциран...па затоа гледа Бумбар и емисии слични на неа.... е па наши си се и има можност секој да си се јави па да си каже што му лежи на душата..... иако нема да му помогне тоа..сепак на некој начин си се ..олеснува..... На странските канали и во странските емисии ја нема таа можност..... ![]() |
||
![]() |
||
marsovec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
|
Па целиот народ не е доволно едуциран да свати дека некој со инка му тура во умот бумбарски размисли и слични итроштини ...како и рекламите од типот ...ТИ СИ МАКЕДОНИЈА...и др. дрн.дрн.дрн...А јас знам дека сум само двемилионити дел од Македонија... Инаку и нема да има преваранти, ако некој не наседнува...еве со Миленко и вработувањата..и еден куп измамници...Советот за радио дифузија ...каде е и што требе да надгледува..?. ![]() |
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
![]() |
||
|
..Каква манипулација на народот...???
Кој го тера народот ..да се јавува ..и да го гледа...бумбарот ... ???
|
||
![]() |
||
Ruse ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 21.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 12 |
|
Манипулација на народот е лоша работа
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Ruse ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 21.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 12 |
|
Јас нема многу да коментирам на темава туку само ке казам дека многу сум вртел да се вклуцам и да дадам мислење,и никако да добијам,вртев па скоро 5 месеци секоја емисија и не успеав да добијам.А еден чичко од битуше секоја емисија добива,па се запрашав да не има чичево некој посебен телефон.Да се чудиш................ццццццццццц
Значи јас мислам дека не само што темите се селектирани на едена таков начин да се збуни јавноста,уште поригорозно е тоа што и јавувачите се селектирани.Значи резултатите од овие бумбари тотално неприфатливи,бидејки не ја кажуваат правата ситуација во државата и дека тоа не е автентичната волја на народот. |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |