![]() |
|
Колку брзо е пребрзо? |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Автор | ||
xman ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ne be, nema vrska toa mislam! kolku i da se trudam, poleka i neznam so, ednostavno ako mi e nova, kolku i da e ruzna ![]() ![]() |
||
![]() |
||
xman ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 57 |
|
da ima i takvi, mada se oseka koa e falca |
||
![]() |
||
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
|
Првиот пат може да биде и подолго време, али се зависи од тоа дали сексот го практикуваме како само секс, или како нешто повеќе ... и не само 1,2,3 и оп туку да се вивне работата со вселена шо би рекол јас
![]() |
||
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
si slusnal za frigidni kucki , taka
![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
ili samo glumat deka svrsavat
![]() |
||
![]() |
||
|
e bas me interesira i mene kaj drugite kako e!
posto ja kaa ke soberam neso novo, tolku sum napalen (posto ke e*am neso novo) i epten brzo mi ode ![]() a kaj zenite kolku so znam e obratno. napocetok od vrska potesko svrsavat ![]() |
||
![]() |
||
hanna4ever ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
|
Da ne si bitolcanec sto znaes ![]() |
||
![]() |
||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
|
zavisi....prvo i prvo, ne go meram vremeto, vtoro - si go znam teloto.... a minuta dve nema sigurno ja samiot da dozvolam....
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
Kaj mene moze da bide prvpat, vtorpat, tretpat....a za brzinata paaaaaaa......zavisi
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...deka si Bitolchanka... ![]() |
||
![]() |
||
hanna4ever ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
|
znaci za prebrzo da smetame deka e broenje do 3
![]() ![]() ![]() Изменето од hanna4ever - 20.Јули.2008 во 22:51 |
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...jao bruka ziva, tolku brzo svrshuesh ti?... ![]() Изменето од ...Well... - 20.Јули.2008 во 22:26 |
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
1,2,3.....i gotovo....toa e prebrzo
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
...zavisi ondak od namerata...
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |