|
Видено и помислено |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
hanna4ever
Сениор Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toj: Zdravo ke sakas da izlezeme na vecera?
Taa: Ne. Toj: A sakas da gledame film? Taa: Ne. Toj: Dali toa znaci deka ne sakas da se gledame? Taa: Ne. Toj: Sega me zbuni.. Taa: A da gi skokneme site trivijalnosti i da odime do kaj tebe, pa ke ti objasnam sto ne ti e jasno? |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dodeka vadese nesto od gepek, ja otpozadi ohohohho ! A mudata mi udaraat od registarska tablicka
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pomisliv: "Auchhhhhhh na deckovo bi mu dozvlila da go vidi mojot podrum ...... i ne bi go pustila da izleze od tamu" |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prvo kje gi prosetam nejzinite macki posle mazot kje go nosam da se opijaani vo najbliskiot salun posle kje se vratam da vidam dali spijat macinjata Изменето од anakin - 19.Јули.2008 во 17:27 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kje sedneme ispod senkata na kaktusot
kje goltame prasina vo pustina kje cekame posle prasinata da se spusti na zemjata za da gi primetime zvezdite koi svetat za nas a ne za pustinskite kucinja Изменето од anakin - 19.Јули.2008 во 17:25 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
hanna4ever
Сениор Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vidov pomisliv posakav i osvoiv
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......eh..sto ne sve ni se vrti po mislite.............na sekoj 5min.ni paga po nekoja sexi misla..............eh na ovoj sto bi mu pravela......ama ne e taka............koga ke stapis vo kontakt so toa lice moze da se razocaras vo koja bilo smisla na zborot............
|
|
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цело време гледам...и кога гледам...ништо не гледам! |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vidov, vidov, ne eden dvajca i toa i popladne i vecher
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..epa dete,sto da ti kazam!..prvo od sebe pocni si..ubavo ti pisuva vo tvojot potpis..kade si se ... |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VENI, VIDI, VICI ..... |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vidov,epten me bendisuva...i ova mi dojde
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |