|
Смеат ли политичарите...? |
Внеси реплика | страница <1234 14> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Смеат ли од “презафатеност“ да не се појавуваат на суд па мора да ги спроведуваат?
Судот ќе го спроведе Бучковски со полиција на следното рочиште за тенковските делови |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Смеат ли политичарите... а политичарКите? Смеат ли да се тепаат? Е ова мислам досега сме го немале кај нас |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Навистина смеат ли
Ексдевојката на Стојановски ослободена со кауција Врската на Стојановски и Думбалоска беше скандалозна уште пред неколку месеци. Иселеници обвинуваа дека наместо во амбасадата Стојановски поголемиот дел од времето го поминува во Сиднеј со неговата љубовница. |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Едно време во Велес се кажуваше една попска мисла- Не ме гледај шо праам, слушај ме што зборувам.
Така си е и со нашите избраници- за нив не важи законот за работни односи, нити законот за празници. Бил 3 работен ден, ами тој е за рајата. |
|
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ту мајката ако споеле пратениците да ги ставиме на.....клада. Аман веќе од овие А1
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Охоооо и тек како смеат- да си прават како сакаат и никој ништо не им може. Денес сите на работа, тие нигде
Пратениците уште празнуваат |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a,koj e toj kos? ...inache vo potpolno pravo e,..samo shto tuka nema koj da go vidi toa,...t.e....da sfati deka navistina e taka!
...od kade inache toa,...sekoj nov idiot da vleguva vo politikata tuka, kako ...crkven glushec ,..
a , izleguva kako nekoj uspeshen nafatiran .....gomnar!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Edna interesna analiza koja dava odgovor dali smeat politicarite
Драго Кос: Македонските политичари ја кочат борбата против корупцијатаКос смета дека македонските политичари го користат проблемот со името со Грција за да ги сокријат сите останати проблеми кои според него се многу посериозни. Убеден е дека многу полесно ќе се најде решение со Грција отколку да се реши проблемот со корупцијата. |
|
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А смеат ли политичарите јавно да претат со оставки во парламентот и после “ пу, пу не се важи“??? мене тоа говорот ми личеше на Ком-па-ни-ја, ме-со бо-ра-ни-ја!
Изменето од Генерал Митре - 08.Октомври.2010 во 14:06 |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...paa...
..ochiledno deka smeat i tie shto imaat tv,..radija,..i mozebi,..."divi" ....isti takvi ...da mozat i od visoko da mu solat pamet na neukiot narod.
..ne veruvam deka gi "otvorile", otkako stanale narodni,....pljachkashi !
|
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова црвеново е саглам прашање Сполај ти Човек учи додека е `жив-рекол народот и останал жив. Значи не смеат, или смеат |
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pitanjeto ne ti e bash na mesto!
...treba da bide,.
..dali tie shto iposeduvaat nekoj medium ,.
..smeat( mozat) da "konk*riraat" na bilo kakvi opshti izbori!
...toa e ispravno "pitanje"!
a ne ,...otposle da sa se pitash ,...
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |